Byte av sida!

Jag har nu bytt från blogg.se (eftersom det duger) till wordpress. Jag ska även fixa så att jag får "www.feliciawallgren.com" istället för "feliciawallgren.wordpress.com". Pappa får kirra biffen åt mig när han kommer hem. Hahaha!
Klicka HÄR för att komma till nybloggen!
Puss
/F

Inhandla och förmodligen köpa

För tillfället sitter jag och pratar med Denne i telen och bloggar med en hand. Hon tvingade mig och smoothie som faktiskt mot förmodan var rätt god. Hon har även bestämt att jag ska köpa turkosa benlindor och schabrak. Dock finns det bara elastiska benlindor på hööks vilket jag inte gillar. Jag fär väl beställa eller nått. Aja! Nu ska jag se ponnyakuten och invänta lektionen som börjar kl 11.40. När jag kommer hem blir det ridning av Hunki och lite vila liksom.
Vad tycker ni? Rätt snyggt tycker jag!
Puss
/F

It's a new world it's a new start, it's alive with the beating of young hearts

Idag tränade jag ju som sagt Breeze. Hon kändes jättefin och vi börjar komma ihop nu känns det som. Det ska bli spännande att komma ut på tävlingarna till våren. Det blir nog jättebra tror jag. Nyss har jag sett klart Spirit och typ gråtit till halva filmen. Den är verkligen så sjukt bra och jag ska se den på engelska sen när jag kommer in från stallet. Nu för tillfället ska jag ut i stallet och ta in hästarna, packa hö, fylla vatten och rida ut Hunk. Egentligen skulle jag träna han men eftersom jag slutar tidigt imorgon kan jag lika bra göra det då. Det är så mysigt att vara ute i stallet på kvällen. Älska't!
Puss
/F

29e Januari 2012

Idag började jag dagen med att släppa ut mina fina och underbara hästar. Sedan blev det lite mockning och nyss såg jag en jättefin film! Den var verkligen jättebra och jag grät till och med lite i slutet. Malins mamma kommer och hämtar mig om typ 15 min eftersom jag ska träna Breeze. Jag borde kanske byta om? Ikväll blir det träning av Hunk i ridhuset. Jag kommer verkligen aldrig få nog av hästar. Det finns verkligen inget som är bättre. Hästarna slår allt annat med hästlängder. Haha, där fick jag till det!
(hittade ingen trailer)
Puss
/F

Looking up there's always sky

Idag löshoppade jag Hunki! Innan det joggade jag han lite och red lite skänkelvikningar samt slutor. Jag ville verkligen inte sluta rida. Min ponny kändes så himla fin. Han är verkligen underbar och även fast han är jobbig ibland så skulle jag inte byta bort han för allt i världen. Min älskling <3. Nu ska jag lägga ner varenda sekund på hästarna och så. Även fast jag redan gör det... Allt som känns oviktigt ska jag nu inte lägga ner en massa tid på. Snart drar tävlingarna igång och då kommer jag inte ha något som helst liv utöver det! Fast... Har jag det nu då? Skitsamma! Jag älskar det!





My dream

Alltså Ian Somerhalter är verkligen för snygg. Han är min stora dröm! Haha!
Puss
/F

Vart tog den vägen?

För tillfället sitter jag i soffan. Jag har nyss varit ute och tränat Helge samt Hunki. Båda var rätt duktiga, synd bara att det är så förbannat kallt ute! Jag undrar vart min telefon tog vägen? Mamma har liksom tagit den ifrån mig. Eller jag frågade om hon kunde gömma den. Jag känner att jag behöver lite tid utan den. Hahaha... Lite fritid liksom.
Puss
/F

Losing my mind

Denna dag är verkligen en sån här dag som inget funkar. Jag vet liksom inte vad jag ska göra. Ibland vet man varken ut eller in. Vad ska man ta sig till? Hahaha, jaf får liksom panik när jag inte har full koll på mig själv. Det kanske låter konstigt men så är det.
Puss
/F

Bättre sent än aldrig

För tillfället sitter jag på webbdesign. Imorse var jag tuvungen att börja tidigare eftersom jag skulle ha två extralektioner företagsekonomi. Sjukt drygt... Jag slutar halv 5 och efter det måste jag skynda mig hem och rida eftersom jag såklart ska ut och kolla på Timrå. Jag har även skitmycket plugg som jag egentligen borde göra. Jag borde ju hinna plugga lite nu på rasten om jag hoppar över maten. Jaa, ni hör ju... Men vad gör man inte för att hinna liksom.  Aja! Man ska inte klaga. Hahaha, vila får man göra i graven.
Men bläää!
Puss
/F

Tok

Jag vill faktiskt se den här filmen! Den verkar faktiskt rätt rolig och så.
Puss
/F

When something's right

Nu tänkte jag faktiskt sova men innan det tänkte jag bara berätta att jag just såg nya avsnittet av Elsas Värld. Det var så sjukt bra! Om ni inte har sett serien så borde ni faktiskt göra det.



Puss
/F




Söndag den 22a

Idag har jag... Öhhmm. Jag har städat mitt rum och fixat lite! Sett på ponnyakuten och vilat. För tillfället sitter jag och dansar till the music. Jag borde förmodligen ta mig ut i stallet. Jag har både mockning och ridning kvar! Jag sitter liksom här och ser ut som ett jävla mongo! Jag skämtar inte! Herreguud! Hur är det möjligt att jag inte har gjort ett skit under hela dagen!? Jag som har miljoner saker att göra. Rida, mocka, plugga och skaffa mig ett liv
Vore något det. En sak till! Dagens diss till er som alltid ska skriva så vackert på facebook. "denna dag var så vacker. Solen värmde och jag kände mig så hemma" Snälla ni! Hoppas ni fattar att det suger att läsa. Så sinnessjukt tråkigt.
Inte alls onormal, inte alls...
Puss
/F

Skolan

För tillfället sitter jag på engelska och funderar på vad jag ska skriva. Vad ska jag skriva? Hur ska jag skriva? Varför ska jag skriva? Allt jag gör blir mest funderingar! Jag önskar att jag kunde sluta tänka, släppa allt och bara göra. Vore så mycket lättare. Haha, det låter kanske helt sinnes men det är så.


Haha... Det är sant som man säger, det var bättre förr. Eller! Kanske inte bättre men helt klart lättare.

Puss
/F


Feels like I’ve waited for a lifetime

Snälla! Jag vet inte vad jag ska göra. Jag har ingen aning och det är så förbannat jobbigt. För tillfället vet jag inte om jag ska skratta eller gråta. Jag vet verkligen inte vad jag ska ta mig till. Det vore så skönt att få gråta men ändå på något vis roligare att skratta. Jag måste sova men jag kan inte. Jag vill så gärna men det går inte. Jag vill glömma alla problem och bara vakna imorgon och känna mig glad. Ger upp nu, god natt folket <3.
Puss
/F

Tröttis

Jag är verkligen så trött! Jag vaknar för tidigt och somnar för sent. Hahaha! Just nu sitter jag på lektion med Becca och Pilla! Yeeeyy! Becca tvingade mig att skriva att hon sitter här annars grinar hon. Hahaha! GrinarN!
Idag blir det rajdning av Helge och Hunk också tror jag. Vad mer? Jo, jag ska pluggaa! Panik nu! Helt ofixad på skolan för att jag vaknade för sent imorse tyyp. Jag gjorde mig ordning på fem sekunder! Eller, aa... Minuter kanske.
Haha, gammal bildis på mig och Kossan!
Puss/F

I'm out of my head

Imorse klev jag upp halv 7 och red Hunk och Helge innan skolisen som bestämt. Båda var busiga och söta. Just nu sitter jag på rummet och bara tar det lugnt. Förut laddade jag över lite bilder från min gamla kamera! Jag trodde liksom inte att det gick men sen när jag började kolla insåg jag att det fanns en sån där grej man sticker in i datan. Sjukt nöjd jag blev! Det fanns faktiskt ett antal roliga bilder och filmer på den.
Haha, sjukt söta dom är!
Puss
/F

Ångest!

Varför ska skolan få vara så jävligt jävlig! Vi hade en uppgift som jag satt ungefär 8 timmar med dagen innan och sammanlagt miljoner timmar eftersom jag verkligen ville ha mvg. Jag fick hjälp av mamma som är jätteduktig på att skriva och så. Hon hjälpte mig lite med en föregående uppgift som jag fick mvg på. I alla fall! Nu när jag kollar står det att jag har fått IG på skiten! Herreguuud! Jag ska hoppa av skolan. Även fast man kämpar så lönar det sig inte. Så nu ger jag upp... Det är verkligen tråkigt att dom sabbar ens självförtroende så här.
Imorgon kommer moster och hämtar mig kl 7 för att jag ska rida Helge. Efter ridningen av Helge blir det lite ridning av Hunk och sen blir det till att skynda sig till skolisen. Jag börjar kl 12 som tur är! Dock slutar jag kl halv 5... Fullt ös medvetslös liksom! Det blir antagligen rätt mycket plugg också och sen får jag se om jag drar till gymmet! Det kan behövas efter en tids lathet. Nu blir det till att sluta drömma och komma tillbaka in i matchen. Jag har inte tid för drömmar.
Får damp på blogg.se!! Det går inte att göra styckesindelningar!
Puss
/F

Panik!

Jävla panikliv! Herreguuuuud! Är det ens någon som läser min blogg? Aja! Skitsamma. Varför sitter jag bara här? Herreguuud! Ge upp Felicia! Hahaha... Anyway! Nu ska jag byta om och så. Imorgon kommer min moster och hämtar upp mig kl 8 för att jag ska träna Helge och efter det blire tandläkarN. Sjukt meningslöst. Jag vet redan att jag har perfekta tänder, ellää? Jag vet, ni får sluta skicka massa brev och sånt. Sluta tjata om att ni vill byta liv med mig!
Puss och så!
/F

Dålig uppdatering!

Sorry babes! Jag har verkligen inte hunnit med mig. Men nu är jag här! För tillfället sitter jag inne på mitt rum och har kollat lite tävlingar inför våren, sommaren och hösten. Det blir nog en massa tävlande vilket jag verkligen ser fram emot. Det ska bli så kul!
Imorgon är vi lediga från skolan! Så skönt! Hahaha... Det känns så jobbigt att lovet är slut. Jag har verkligen inte gjort ett skit. Jag har ridit, varit med kompisar och sovit! Nu ska jag gå ner och dricka lite vatten och sen blir det till att ta in the horses liksom.
Pussen
/F

Ridning och lite till ridning

Idag blir det stallet och ridning på kartan. Jag tänkte dra ut och mocka samt rajda lite nu efter jag har käkat. Jag rider Hunk på ridbanan hemma eftersom det har kommit snö och sen tror jag det blir ridning av Helge i ridhuset. Jag ska även släppa André lite i paddocken! Yeey! Eller aaa... Nått sånt!
Ikväll åker jag till Denise för att vi ska se jvm finalen! Det blir mycket spännande om man säger så! Hmm, vad mer? Alltså jag tror inte att jag har så mycket mer att komma med för tillfället. Det händer inte så mycket just nu.
BILDBOMB!
Jag och Hunk i våras. Vackert! Haahaa!
Förra året hos Sigrid! Haha!
Jullan och Isa
Hahaha! Nina, Malin och Evve för några år sedan. Aww så söta!
Jag och Malin för några år sedan! Typ 2009 tror jag!
Haha! Linda, Elin, Malin och Evve. 2009 i think!
Haha, 2009! Normal tjej man är och var
Hahaha! Awww sötelin <3
Haha! Tjejerna som är med i matchen ser man!
Hahaha! Sara, Evve och Elin!
Aww! Söta! Haha!
Hahaha! Förra vintern kl typ 6 på morgonen. Herreguuud snygg man va! Ellä?
Hahaha <3
Hahaha, å jaa... Normala tjejer!
Laget 2007! Bästa laget ever! Malin, Denne, Elin och jag! <3
Moget... 2007 och jag var typ 12 år så då får man väl va omogen.
Aww! Älsklingen 2006
Jaa, lite olika bilder! Från olika år! I dagarna är det ganska precis 6 år sedan vi köpte Isa och till sommaren har hon varit borta i 3 år. Det känns verkligen inte som det har gått så lång tid. Sjukt!

Goodbye 2011 (lite sent)

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Jag åkte till New York och fick uppleva något jag aldrig kommer glömma. En otroligt underbar resa som jag absolut kommer göra igen. En grym stad!
Har du några nyårslöften?

Hahaha, jag håller inte på med sånt. Jag kan ändå inte hålla saker jag lovar mig själv.
Vilka länder besökte du?

Bara New York! Eller ja, London också eftersom vi mellanlandade där, hahaha!
Vilket datum från i år kommer du alltid att minnas?

Jag vet faktiskt inte. Det har inte hänt så mycket "fantastisk". Dock tycker jag det var väldigt kul när jag och Malin tävlade och båda våra ponnysar gick riktigt bra. Vi fick gå in på prisudelngning tsm. Jag har ju alltid eller oftast ridit c-ponny och Malin d-ponny. Jag tror faktiskt att jag grät lite för Malin skull också. Det var så kul och nu är det över. Hua! Jag vill inte tänka på det.
Vad var din största framgång 2011?

Haha, 2011 var knappast framgångarnas år. Dock var det väldigt kul att vi vann med laget och att Helge gick så bra alla omgångar var väldigt kul. Sen så var det kul att Hunk gick bra dom gångerna han gick bra.
Största misstaget?

Det var verkligen inte kul att få en spricka i ryggen. Det ångrar jag verkligen. Även fast det kanske egentligen inte var mitt fel. Det var ingens fel... Det är väl bara sånt som händer.
Bästa köpet?

Inte André i alla fall... Haahaaa! Näråå men man lärde ju sig nått av det också. Bästa köpet måste ha varit vår transport. Dock var det inte jag som köpte den men ändå! Ett bra köp!
Vad spenderade du mest pengar på?

Kläder antar jag...
Gjorde någonting dig riktigt glad?

Jag blir ofta glad! Man får uppskatta det lilla! Många grejer har gjort mig riktigt glad.
Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2011?

Helt klart I JUST HAD SEX (jaa den räknas fan till 2011, den kom ut i slutet av 2010 så!). Den låten har verkligen stor betydelse för mig. Jag vet! Helt sinnes men den har typ gjort mitt år. Det finns lite historia kring den liksom. Haha!
Var du gladare eller ledsnare jämfört med tidigare år?

Förmodligen samma ungefär. Gråt och skratt om vart annat.
Vad önskar du att du gjort mer?

Jag önskar att jag hade varit lite mer öppen med mina känslor och vågat mer.
Favoritprogram på TV?

Helt klart The Vampire Diaries
Vad gjorde du på din födelsedag 2011?

Jag var hemma med vänner. Haha!
Hur skulle du beskriva ditt stil år 2011?

Mer högklackat och jaa... Typ dä.
Den bästa nya personen du träffat?
Pass!
/Felicia

Today is a great day for falling in love

God morgon och god natt. Klockan är snart 6 och jag ska snart ut och ta ut hästarna. För tillfället ligger jag och lyssnar på musik. För tidigt för det? Det är aldrig för tidigt för lite musik. Det är mysigt så här på morgonen. Mitt liv är för tillfället lite upp och ner. Jag gillar det och jag vet inte om jag vill vända tillbaka det. Öhhm, det där skulle lätt kunna bli en en text till någon dålig svensk låt. Anyway! Jag ligger sjukt illa och nu kliver jag upp.
Puss
/F

Dags att börja lägga sig i tid!

Får och med idag är det skärpning som gäller. Nu ska jag senast gå och lägga mig kl 11. Ni kanske tycker jag är helt dum i huvudet som inte går och lägger mig men det har med olika saker att göra. Haha! Som vanligt! Olika sakeeer liksom. Idag spöregnar det och därför skiter jag i ridningen. Jag red ju trots allt två igår. Jag, Malin och min bror ska dra på bio ikväll och se Sherlock Holmes.



RSS 2.0