Skoolaaaan

Just nu sitter jag på skolan. Ikväll blire till att åka upp till övik och se Modo-Timrå :).

Hejjaaa älskaadeee Timrååå!! <3

hihi (A)

PUSS

//Felicia

Sitter på skolan

Slutar tyyp om en kvart, TRÖÖÖTTTTT kan jag lova ;D

/Felicia

The City <3

Just nu sitter jag och ser på The City. Älskar verkligen både The Hills och The City! Så sjukt jävla grymma program alltsåå :D.

Nu blire till att vila lite eftersom jag nyss kom hem. Jag var ner i stallet och körde vivvi med min kusin och sedan red jag en annan ponny. Hunken och Lillo får vila idag. Efter jag har vilat lite så blire till att plugga ;O.

Pusssiiiss

/Felicia

Ut i stallet

Som övertexten lyder ska jag ut i stallet och rida Lillooo med Dennooo ;)

Pööössssiisss

/Felicia

BÖÖÖHHH

MEEEN BAJJJSSSS!!!!!! nu måste jag ju pluggaaa juuuhhh ;(!

FAASSSTTT fööörsstt ska jag ut i stallet och ta in Hunko, Lillo och Fiffo ;D

PÖÖSSS sötisungaaaarrr <3

/Felicia

Dåligt med bloggandet

haha, jag hinner ju inte med mig. Fullt ös medvetslös kan jag bara säga xD. Jag vaknade red två hästar och höll på i stallet och sedan kom jag in kl halv 7. Jag käkade sedan och efter det låg jag i soffan och softade ^^. sjuukkktt med träningsverk har jag iaf helt säkert! ;O

Imöraa blire till att rida två hästar och sedan plugga tills jag svimmar, haha fast jag vet ju redan nu att detdäär med att plugga tills jag svimmar inte kommer hända.

Puss och nattiii <3

/Felicia

Hoppa in i duschen kanske?

Nu blir duschen nästan stopp kan jag lovaaa! Jag har varit ute i stallet sedan typ kl 11 och kom in så pass så att jag hann se idol. Jag var ju ledig idag ja vettduuu ;).

Puzz

/Felicia




Städaar

Just nu håller jag på att städa köket åt mamma och pappa. Duktig tjej jag är eller vadåå! (A)

Ikväll händer det inte så mycket. Imöraa är jag ledig såå det är ju sköönntt. :)




Just nu passar denhäär låten sjukt bra in i mitt liv, eller den gjorde väl det. Vissa delar passar in as bra iaf xP.

Puss på er <3

/Felicia

Ständigt fel :O

Jag blir verkligen SÅÅÅ less på mig själv. Det känns som om jag ständigt gör saker som jag ångrar. Oavsätt om jag skulle ha gjort på det andra viset så hade jag antagligen ångrat mig då också. Jag är ju tänkaren nummer ett ocksåå, funderar alltid så sjukt mycket över allt. Jag hinner ha ändrat mig 555 gånger innan jag kommer fram till nått xD. Just nu hatar jag verkligen mig själv.

HAHA, just nu känns det bara som om jag har problem med mig själv eller nått. Hahaha vafaaaannn... jag får väl bara tare för vad det är eller nått, fast det känns sjukt svårt.

AHHHHHHHHHHH! nu funderar jag om jag ska publicera detta. Fast det måste jag juu :O. Jag är ju bara som jag är. xD

PUZZ

//Felicia

Älskar dig min underbara Isa

Jag sitter och funderar över så mycket. Att jag saknar min älskade ponny som gick bort för lite mer en ett år sedan. För er som inte vet så hette hon Isa, hon var min bästa vän och hela mitt liv kretsade kring henne. Det är nog väldigt svårt för er att förstår hur det känndes för mig när hon gick bort. Det var som att mista sin bästa vän. Det var verkligen fruktansvärt. När vi var på kliniken med henne så sa dom" hon har canser hela magen och hon kommer inte kunna räddas" då sa mamma" men vi gör vad som helst för att rädda henne, det måste gå" dom sa" vart ni än kommer vända er så kommer dom tyvärr komma med samma svar, vi beklagar."

Det kom som en chock för mig och att behöva ta farväl av min älskade ponny var fruktansvärt. Att behöva gå in med henne i en transport och se henne i livet för sista gången. Att behöva åka hem utan min bästa vän, som jag i tre och ett halvt års tid tillbringat all min lediga tid med. Vi hade gått igenom sorg, glädje och livet innan henne fanns inte. Hur mycket hon egentligen betydde tror jag inte att någon förstår. Inte ens mina föräldrar även fast det var i deras knä jag låg och grät och hyperventilerade i flera månader. Jag sa alltid till mamma att om Isa nån gång går bort så följer jag med henne.

Det tog en vecka för mig att ens gå utifrån huset och av den tiden låg jag till 95% i soffan och grät. Det var precis innan skolavslutningen och jag bestämde mig för att gå på skolan sista veckan innan avslutningen. Det känndes otroligt tufft och jag grät och hyperventilerade varje dag i flera månader. Än idag, och nu har det gått mer än ett år gråter jag när jag tänker på det och jag saknar henne så fruktansvärt mycket att jag inte vet vad jag ska göra.

Tillsammans har vi växt och tillsammans med henne kommer jag alltid växa. Det är henne jag pratar med om jag känner mig ensam och ledsen och alla som visste vem Isa var kommer alltid att minnas henne som en underbar ponny som alltid gjorde sitt bästa. För mig var hon min bästa vän som aldrig kommer kunna ersättas och jag förväntar mig inte att nån av er ska förstå hur det var, för det är omöjligt.

Jag hoppas att du också minns mig som din bästa vän och att vi fortfarande är oskiljaktiga. Det kommer alltid att vara du och jag oavsätt vad som händer. Isa och jag hann starta en nationell tävling som även blev hennes sista.

Till Isa, en underbar vän och för mig en bästa vän som jag aldrig kommer glömma <3






/Felicia

Snart bio med Denne <3

Nu ska jag gå och fixaa mig ;) HAHA. Sitter  just nu i stallkläder och luktar HEESSTT såå inte duga ^^.

Ikväll blir det bio med Denne, vi ska se I rymden finns inga känslor :). Det verkar sjukt rolig.




PuZZ

//Felicia

02.09, klockan är sjukt mycket (I)

Ja, vart ska jag börja. Det är inte lätt när det är svårt kanske? öhhmmm. Kom hem från Timrå för ett tag sedan. Timrå spelade köngbraaaa och dom verkade sjukt taggade :). Sjukt rolig match iaf och äntligen har elitserien dragit igång!

Blir bara så less på vissa saker. Som att stöta på folk man verkligen inte vill träffa, det känns bara som om gamla sår rivs upp eller nått. Det behövs inga ord, bara att gå förbi. Man skulle hellre kunna gå igenom eld än att stöta på personen. Vettefaan varför det blir så men det är väl bara som det är antar jag. Dramaqueen som jag är.

Min dag har annars varit super, förutom detdäär då. Jag har varit på skolan, ridit och fixat i stallet med min älskade Hunk. Han har haft en vilovecka för att han skulle få ta igen sig efter tävlingarna


Bilder från DM den 4-5 september


Hunk och jag på framridningen


HAHA! 10 meters volt i la4. Herreguuud vad fult det set ut xD


Skrittar på framridningen


Skrittar

HAHAHA, jag ser helt störd ut på ALLA bilder :O

/Felicia

sjuuukk

Jag var hemma från skolan idag eftersom jag även idag var sjuk. Lite trött jag blir på att sitta rakt upp och ner och inte göra ett skit. Hatar'TTTTTTTTTTTTTTTTT!



PuZZZZZZ

/Felicia

Synd om mig :'(

Sjuk är bara ordet jag kan få ur mig just nu :P

natiiiii

//Felicia

Tränat hunk

Min älskling känns så jävla fin just nu, på den fronten känns det verkligen super! Idag var han riktigt fin och vi tränade mest bara övergångar eftersom vi bara rider LB i helgen. Det är lagfinal ^^. Jag tänkte låta hunk bara gå LB för att han ska hålla humöret uppe och eftersom han känns så fin så är det onödigt att göra honom less.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedaaan sovaa :)

Puss
/Felicia

Promenixat

Jag och Dennoo har nyss varit ute på en promenix. Nu jävlaaar!

Idag på skolan var jag och denne typ som galna, jag kan tyvärr inte berätta hur jävla efterblivna vi var för då skulle ni ba" öhhhhh okeeej?". Ne men seriöst, vi var sjukt pinsamma! Sedan var vi ut på birsta en sväg och efter det käkade vi på bite line.

Sitter just nu bara upp och ner och ser allmänt dum ut xD

Puss på er <3

/Felicia

Nattii <3

Nu ska jag gå och lägga mig :), SKÖÖNNTT! Såg idol med malin förut. Jag tycker verkligen det programet är sjukt bra ändåå xD.  Sedan ska jag se klart The bounty hunter. Det är fjärde gången jag ser den nu och jag såg den även på bio. Gerard Butler är ju verkligen en sjukt bra skådis och han är verkligen GRYM!




Jag är verkligen sjukt trött just nu.

Sov gott <3//Felicia

Svikare!!!

Jag märker ju att mina läsare är väldigt trogna! NOOOOOOOOOOOOT!!!

Nu får ni faktiskt ta och besöka bloggen oftare! jag som anstränger mig med bloggandet och allt.

Pööösss sötisar (A)//Felicia

Sovmorgon <3

Sjukt skönt att vara ledig idag, jag vaknade typ halv 12. Det är sååå skönt att få sova. Fast nu är man liksom van att kliva upp tidigt så då vaknar man tidigt. Jag vaknade vid 7 ocksåå fast jag lyckades somna om. :)

Jag har varit ute och ridit Hunk och fixat en massa i stallet.

Nu ska jag duscha och sedan får jag se vad det blir. :)

PUSS//Felicia

Varit hos Denne :)

Kom hem från Denne för ett tag sedan. Jag, denne och Isak spelade nå golfspel och vem tror ni vann? Jo det var förståss jag som vann ;). Sen så höll jag på att skratta ihjäl mig. Denne ba" vadå victory? du heter ju Fell" ja ba" Men Denne victory är vins på engelska" hon ba HAHAHA jahaaa! (I)" sen ja ba" HAHAHAHA" Guud alltsåå jag kommer verkligen aldrig kunna sluta skratta åt detdäär. Du är så underbar Denne <3.

Imorgon är jag ledig ^^, grymt skönt känns det! Så nu ska jag vara riktigt olydig och slå på en film. Jag ska vara uppe tills jag somnar av mig själv eller vad man säger xD. Sen så ska jag sova till typ klockan 12 imorgon och sedan gå ut och rida! :)

Hahaha seriöst så ser jag verkligen ut som en galning just nu meen jag bjuder på en bild eftersom jag äntligen har kommit på hur man använder camen. Hahaha tala om dålig man är alltsåå.


PUSS!!!

Laddade dock upp den jävligt liten eftersom den ser ännu värre ut när den är stor ;O, illa va? hahaha ni ba" kan det bli värre???!!!!!" mitt hår är också väldigt rufsigt men nu äre ju natteen juuu.

//Felicia eller Victory som denne nu mera kallar mig ;)

Tävling dag 2

Idag red jag bara la4, det var första gången hunk går det programet och han känndes riktigt fin bitvis. Vi slutade på ca 62% i den klassen och jag är verkligen nöjd över hunk. För honom är domhär programen jätte svår och jag ska vara glad att jag kan komma upp i klasserna och just nu rider vi dom mest bara för att han ska lära sig att gå svårare program. Vi kom även 3a på dm och det känndes kul. :)

Bilder kommer senare.

Puss och nattiii//Felicia

Tävling dag 1

Idag känndes Hunk bitvis väldigt pigg fast dock var han lite skänkeldöv. När vi kom in på banan så blev han seg och vi hade några missar och slutade på ca 60% i La3:an. Han bytte galopp en gång och sedan tappade han energin i skänkelvikningarna. Fast det var ju första gången vi tävlade på lång bana och debut i La3 så jag får väl vara nöjd ändå :). Han går ju frammåt hela tiden och vissa saker känndes super medans andra saker sög totalt. Fast det är ju så med unghästar, det går lite upp och ner liksom :).

Imorgon debuterar vi La4, vi får hoppas på det bästa :)

Puss//Felicia

Bästa reklamen ever!

HAHAHA lite bra denhääär reklamen är!!! LOVE IT!!


Tävling

Vaknade typ halv 9, nu sitter jag här och funderar på om jag ska släpa mig ut i stallet xP. Fast jag startar inte förren 14.10 såå det är rätt lugnt än så länge.

Jag har inte så mycket mer att skriva xD

Ha en bra dag och för er som sover bort dagen säger jag, SOV GOTT!

//Felicia

100 saker att göra

Ja, idag har jag haft 100 saker att göra. Förut idag var jag och Hunk ute och gick med Denne och lill Sham. Hunk blev först helt chockad över hur liten Sham var och sedan så kom det nån häst på vägen och Hunk blev helt vild och stod på bakbenen och dampade. Fast det brukar han göra så det är inte det jag tänkte berätta utan att jag kommer till det nu.

När jag sedan kom hem med Hunk sa jag till mamma ba" Hunk var helt galen och jag fick nästan hans hovar i huvudet"  Hon ba" Ja, det var ju bra" och hon var liksom helt seriös. Ja ba" jahaa så det var bra att jag nästan fick huvudet krossat?" fast så illa vare ju verkligen inte utan jag överdrev liksom för att se vad hon skulle säga. Hon ba" MEN NEJ, GUUD! jag menar att det var bra att han var pigg" fast det fattade jag ju egentligen faast jag ville liksom se vad hon sa.

Bilden är typ sedan nån gång i mars xP


Det lät iaf så sjukt fult just då och nu vet ni deeeeeetttt. ;D

Imorgon tävlar jag första dagen och då rider jag 1 klass La3:an så nu blire till att vila lite.

Sov gött alla sötisar//Felicia

BLÄÄ

När jag vaknade imorse så mådde jag verkligen as illa och spydde. Men nu känns det mycket bättre och jag var iväg och tränade hunken eftersom det är tävling imorgon. Han känns verkligen sjukt fin just nu. Jag red upp la4:an inför helgen.

Imorgon rider jag la3 och på söndag la4 :).

nu ska jag ut i stalleettt



PUSS//Felicia

Promenad

Jag och mall har varit ute och promenixat, fett sköönntt alltså. Vi känner liksom att vi eller iallafall jag måste komma i form till beatch 2011, haha så vi börjar i tid ;).

Kom nyss ut från duschen och min största fiende är just nu rakhyveln. Alltså allvarligt, jag blöder hela benen :O. Det är alltid samma visa, jag cuttar mig själv :'(! fyyy alltsååå! :S


Hahahaha

Puss och nattii alla sötisar// Felicia


tröttiiisss

Shit alltsååå, jag känner mig sjukt trött! haha... Jag sitter och försöker lära in La3 och La4. Det var ju ett tag sedan jag red dom nu och det känns som det sitter en propp i mitt huvud xD. Nu ska jag ut och gå med Hunken, kolla om han behöver rakas och fixa i stallet.

SJUKT tröööötttt!

Dagens låt: Taylor Swift-Mine



Rätt bra, vad tycker ni?

PUSS//Felicia

Skolan

Sitter på skolan och har lektion fast jag är klar så nu äre chillooo ;D

Puss//Felicia

SCA cupen :)

Ikväll har jag varit på timrå. Idag mötte dom modo och vann med 4-2 :D. Det var en rolig match där det hände rätt mycket.

Vi fick även vår data på skolan idag, ÄNTLIGEEEEN säger jag bara :)!


En sån fick vi ;D

Nu blire till att sova snaaartttt, jag börjar 11.10 imöraaaa ;D.

PUSSIIISSS//Felicia

RSS 2.0