film och HAHAH

Ja, just nu ligger Malin på min säng och AS GARVAR! hon spolar fram och tillbaka på en asrolig film vi såg och hon tycker det är askul, seriöst hon håller allvarligt på att dö av skratt! HAHHAHAHAHA! helt sjukt alltså <3. Det fula är att hon har hållt på med dethär SKITLÄNGE

HAHA, bästa mallan du är så grym! love you my friend <3



HAHAHAHAHA

//Fell

Måste sova!

Okej, nu är jag ÄNTLIGEN klar med allt jag har hållt på med. Imorgon ska jag upp och tävla så det är nog bäst att jag går och lägger mig så jag orkar upp ;). Använde btw mitt nya schampoo nyss. Det luktade iaf gott och resten får vi ju se.

PÖÖSSIISS//

HEHE

Idag så vare birsta som gällde då :). Jag köpte lite grejs till Hunk, Prinsess och även till mig själv ;). lägger ut nån bild senare ikväll om jag orkar. Nu ska jag ut i stallet igen. Var bara in en snabbis för att jag skulle äta och nu äre bara till att gå ut igen ;).

fick btw damp förut! Jag hade fixat hunk i typ 1,5 timme eftersom det är tävling imorgon. När jasg tar in han i boxen, alltsååååå det första han gör är att gåoch rulla sig och sedan ser han skit nöjd ut. Ja ba" AHHHHHHHHH, MEN HUNKEN" och han såg ungefär ut som han sa "där fick du din dumma jävel, HÖHÖ" LITE TASKIGT ELLER!

aja.... xD

Jag köpte btw det rosa schampoo:t


DEEETTT!

PÖSSSS//

Hihi!

Sitter just nu här och kollar på min hundvalp som ligger och sover :')! Hon är verkligen underbart gullig, snäll och busig.


hahahaha, sötisen!

Nu måste jag dra och gå ut med henne och sedan ska jag ner till ljungan och bada med mall :).

HÖRS//Felicia

VÄNTAR

Sitter och väntar på att mamma och pappa ska komma med ** ***** ********!!!!! Sjukt spännande kan jag säga!

HIHI!!!

Jag ska iaf träna Hunken för Malin kl 19.30 och till helgen äre tävling. Jag och Hunk rider bara La1 xD.

PÖSS//Felicia

Min dag idag

* Jag vaknade klockan 08.30

* Var på jobbet kl 10.00

* Jobbade tills klockan 19.00

* Red med denne klockan 20.00

* Red tills typ kl 22.00

* Vilade mellan 22 och 23

* Typ 23.00 satt jag mig vid datan

* GODNATT kl 00.09


Min dag imorgon:

* Vakna kl 08.00

* Vara på jobbet kl 10.00

* Jobba tills 18.00

* Träna Hunken för Malin kl 19.30

* Hemma vid 21.00

* Inne från stallet 21.30

OCH! imorgon händer det saker som jag inte heller har skrivit ;), så ni får väl se vad det kan vara.

MEN iaf så ser mina dagar ut såhär och jag är en VÄLDIGT upptagen kvinna ;), HAHAHA eller inte. Men serre, jag har ändå rätt mycket att göra och jag hinner inte alltid blogga. Plus att jag typ inte hinner vara ute och löpträna eftersom jag kommer hem, tränar hunk och sedan äre för mörkt och då blir jag rädd (A). HAHAHA. MEN nu måste jag ta tag i det också från och med imorgon ^^.

Åter igen! GODNATTTTTTTTTTTTTTT! och nu är klockan 00.15

pössiisss//

sommarlov=SUGER

Ja, som ni ser så säger ju övertexten allt.

HEJDÅÅÅÅ//

Trimma hunken

Nu ska jag ner på NRF och trimma hunken lite.

Hare //

Bilder från stockholm

Här kommer lite bilder jag tog i stockholm :)




Bror och Pappa

Mamma, Pappa och bror

Inte alls ful unge, hahaha

Skansen

gamla stan

Skansen

Skansen

Skansen

Här satt vi när det var allsång på skansen ^^

Skansen


Här kom lite bilder från Skansen. Vi såg ju på allsång på skansen som ni kanske redan vet. OCH ALLVARLIGT! jag tycker inte alls att det var nån speciell artist innan fast sedan när Di Leva uppträdde var han fan riktigt bra! Jag fattar inte att jag säger det men han var lätt as bra ju! hahaha, innan tyckte jag att han var helt sjuk och så men han var faaaan riktigt bra! sjukt cool igentligen ju!

Här kommer nån bild på skinnjackan jag köpte och skorna :)







Pöössss //

hmmm...

Just sitter jag och vill ha en ny ****, alltsåå jag har bestämt att jag ska ha en ny ****.

Alltså jag fattar att ni inte fattar vad jag pratar om. Fast det behöver ni inte heller göra ;)

PÖSS//

solar

Åker till bruno och solar med mall ;), hemma från stockholm för ca 1 timme sedan ;D

pööösssss//

mår dåligt...

Alltsååå jag mår verkligen inte så bra xP, jag tror att jag håller på att få magsår eller nått. Det känns så jobbigt att jag äntligen känner mig bra i kroppen och nu börjar jag få ont i magen och så. Jag har haft såhär i snart 1 vecka nu, haha. Hatar verkligen dethär.

Haha... jag kan inte mer än skratta xP.

PÖSS //

shoppat i stockholm

Idag var vi och shoppade lite grejs. Jag köpte ett par adidas skor, jeans och en brun skinnjacka som var skitsnygg!:)



Byxor från ginatricot



skor från nilssons (fast jag köpte guld ist för silver)

och tyvärr så hittade jag ingen bild på jackan men jag får fota den när jag kommer hem :)

PÖÖSS//

allsång = felicias grej :)

Idag har vi varit på skansen hela dagen, vi kom dit klockan 12 kanske och kom hem nu klockan 23.00 tyyyp :O. Jag var på allsång på skansen ocksåå ;), sjukt cool jag kände mig när jag satt där och sjungde med till alla låtar, hihi. OCH igentligen skulle vi på grönan men jag har inte mått så bra dom senaste dagarna och jag vet allvarligt talat inte vad det kan vara fast det känns inte som magsjuka utan kanske magkatarr eller nått, jag känner mig därför inte så sugen på att åka en massa karuseller och sedan få åka hem och lägga mig och spy. Sen så mådde jag inte så bra på tåget ner till stockholm heller så det känndes rätt okej att avstå, grönan kanske kan vänta tills i höst eller nått sånt xP. Resten av familjen klarade sig också eftersom vi var där förra året och jag var även där året innan med Denise :).

Imorgon blire till att gå på stan och shoppa om jag hittar nått då, fast det är nog inga problem ;).

Puss och kyssar//

nattvandring i stockholm

GÄSP!!!

Puss och nattiiii, SÖTISAR //

trööööttt

ÄNTLIGEN framme i stockholm på hotellet! Det var verkligen en sjukt dryg tågresa med en massa förseningar och shit :O. OCH sen så hade jag inte ätit sedan igår klockan 1, så jag var typ helt vansinnig och arg men vid 6 tiden fick jag äntligen i mig nått. Sedan gav faktiskt en snäll tjej på tåget mig en banan, väldigt snällt tycker jag :)!

Jag GLÖMDE sladden till kameran hemma så jag får ladda upp bilderna när jag kommer hem :).

Imorgon blire skansen och grönan ;).

hare gött tills dess //

Stockholm

Nu åker vi till stockholm, jag tror typ att tåget går vid 3 tiden eller nått så jag ska väl göra mig ordning eftersom vi åker härifrån (hemma) halv 2 :).

Men jag tar med mig bärbara datorn, kameran och sladden så jag kan lägga upp lite bilder ;).

PUSS //

jobb

Idag jobbade jag till kl halv 7, efter det åkte jag till mormor och efter det red jag ut hunk och jag dog nästan :O! när jag skulle hoppa upp (jag red barbacka) så var stolen för låg och dum som jag var så hoppade jag ändå och då ramlade jag ist under hunk. Han hoppade över mig och sprang iväg. ja ba" AJ, HAHAHAHA" noobigt :O! sen ba" NOOO hunken springer iväg!" fast han sprang till gräset och käkade xD. sjuk coolt alltsåå! NAAAT

Imorgon åker vi till stockholm så nu ska jag packa.

BYEEE //

Bilder

Ja nu kommer det lite bilder, och jag kan säga att dom är rätt små pga att både min och malins dator dampade så hon fick lägga upp alla bilder på sin blogg och jag fick spara dom därifrån, sjukt drygt :O! OCH sedan var det fel format på dom också, HAHAHA. aja....

Nu laddar jag iaf upp domhär så ni ser lite iaf. Det mesta är på när Peter rider Hunk och det är några när jag rider :P.

OCH jag har typ städat hela dagen och känner  mig grymt duktiga :). Imorgon blire jobb, rida och packa eftersom vi åker till stockholm på måndag :).














Pöss och nattiii //




Såhär ser mina planer ut för idag




PUSS //

Migrän

Idag blev jag hemma från jobbet pga migrän, hatar verkligen det. menmen....

Idag blir det bara till att vila och försöka städa mitt rum och tvätta lite och såå :P.


LÅTEN är verkligen sååå braa! fast jag tycker videon är lite eller rätt SJUK ,






PUSS //

Hemma från jobbet, ÄNTLIGEN!!!

ÄNTLIGEN HEMMA FRÅN JOBBET! jag började kl 12 och slutade halv 8, KUUUL! naaaat xD.

Nu ska jag ut i stallet och fixa fiffi eftersom hon ska iväg som sällskap åt en annan häst under en tid :). Sedan funderar jag på att åka ner och bada i ljungan såå om nån av er som läser detta tycker avgudar mig så kan nu ju komma dit och få en autograf ;), hahaha elr inte.

Imorgon är det jobb igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen ;(, KRÄKS seriöst x55555555555555555 . ajaaa, det är bra att få pengar och eftersom vi åker till stockholm på måndag så är det ännuuu bättre med pengar ^^.



HAHA, bilden är på fiffi eller "fölet" som vi kallar henne  även fast hon nu är mer än 1 år xD.


Pöss och kraamen //Felicia

Är med Malin

Chachaaa bloggen! HAHA, just nu är jag med Mall ;D, nu ska vi se film och imorgon äre jobb för min del ;), haha men som tur så börjar jag klockan 12.

PÖSS//Felicia

Dödstrött

Hahaha, ja just nu är jag verkligen helt död i både kroppen och skallen. Min dag började med att jag vaknade klockan 7 pga att det var så in i helvetes varmt i mitt rum, hahaha xD. Jag åkte till jobbet klockan 11 och slutade halv 3 eftersom jag skulle iväg och träna för Peter.

Peter red Hunk ungefär 30 min och då kan jag lova att det blev fart på Hunken xD, han gick verkligen riktigt bra :). Sedan red jag och han känndes riktigt fin :). Det kommer bilder eftersom jag hade med mig min personliga fotograf, alltsåå Malin Svedin i egen hög person.

Hahaha, ja vad mer har jag att säga? öhhhmmm... JO! nu ska jag duscha och sedan sova eftersom att imorgon ska jag jobba och jag kan säga att jag just nu INTE alls känner mig så pepp på det xD. Jag har ont i ryggen och värk i hela kroppen. HAHA, fast nu ska vi inte klaga här :).

OCH SOM SAGT, bilder kommer :D!

Puss och nattiii alla glada//Felicia

tränat och badat

Just nu är jag sjukligt trött. Idag tränade jag för Peter. Hunk skötte sig jättebra och känndes verkligen superfin, allt var som det skulle liksom :D. Imorgon ska jag också träna och vi får hoppas att han sköter sig lika bra då.

Efter träningen, alltså när jag kom hem var jag och badade med Malin i ljungan och jag kom typ hem nu ;D.

Nu ska jag sova såå nattii nattiii och puss//Felicia

Badat med malin

Nu är jag hemma efter att ha varit med Malin och först badat i öjen, efter det åkte vi till bruno och solade och efter det åkte vi till ljungan och badade hahaha. SÅÅ köng alltsååå!

Jag brände mig dock rätt mycket när jag solade och såå meeen annars äre lugnt.

Nu ska jag äta och sedan ska jag ut i stallet och mocka och duscha hunken eftersom jag ska iväg och träna för peter imorgon.





pussiiisss//Felicia

Ridit

Jag har nyss kommit in från stallet, jag red ut Hunk med Malin :). Nu ska jag ut och ta nån bild på Hunk i hagen och lägga ut på bloggen sedan ska jag vara med Malin :).

Pöss//Felicia

Bilder från GF!

hahaha, denne skickade nån randombild där jag och denne var med och då tänkte jag lägga ut bilden eftersom vi såg så efterblivna ut. MEN Denne fick spel och tvingade mig att göra sudda henne för annars skulle hon inte skicka dom andra bilderna :O! så det är inte att jag inte vill ha med henne på bilden för jag vill verkligen ha med henne <3<3<3<3, hon är min bästa vän <3<3<3 och alltid snyggast <3<3<3<3<3<3<3 :D!!!

OCH jag såg helt LOSTSKABBÄCKEL ut på bilden :O!!!! menmen... cool ändåå juuu även fast jag ser ut som en tant på bilden HAHAHA :').







Puss//Felicia


LOVE IT!

Började jobbet kl 10 idag och jobbade till 18.30. Jag kännde mig lite småtrött när jag kom hem och då slängde jag på mig stallkläder och red ner Hunk till klubben och tränade lite enkla byten :). När jag kom hem så gjorde jag ordning Hunk och det åskade som FAAAN, ja ba" HEHE" tyyyp :O.

Nu sitter jag hemma och chillar ;), imorgon äre vila från jobbet även på tisdag blire vila :D! Sedan äre jobb resten av veckan och på tisdag och onsdag äre träning för Peter :)!

Ska btw köpa nytt schampoo och  balsam, därför blire detta eftersom flaskan är SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ SÖÖÖÖÖÖT!! LOVE IT!



PÖSS//Felicia

MEN VARFÖR!?

HAHAHAHA, jag laddade upp ett klipp på youtube där jag sjöng på skolansvlutning :O! SÅ PINSAMT och så dåligt ljud! menmen... man hör kanske lite iallafall :)!

LYSSNAAAA!!!!!


Grymt!

TJU "alla" läsare! Idag har jag varit i stallet hela dagen som vanligt. Jag red ut Hunken en sväng och har fixat en massa i stallet eftersom vi nu har tagit hem hästarna igen så nu väntar jag bara på att det nya stallet ska bli klart :). Jag har även badat och käkat jordgubbar som var MUUMMSSSS, hihi :D!

Imorgon ska jag upp klockan 06.30 och ta ut först våra hästar, efter det har jag lovat att hjälpa till och ta ut hästarna som står i Denises stall eftersom dom är på tävlingar hela helgen och tillsist ska jag åka och jobba (börjar kl 10). Dagen eller kvällen flyter sedan på som vanligt med ridning av Hunk och stallet :).

Lyssnar just nu på en så bra låt!!! LOVE IT!



Pussiiiss och Kyss //Felicia

GATUFESTEN!!!!

Kom nyss hem från GF! Har sett Europe som ÄGDE! Sjukt vilket tryck det var alltså ;D. Joey tempest och Ian hauglan som är mina favoriter är verkligen så bra, fast hela bandet var verkligen grym!

Bilder kommer snart typ ;D. Imorgon äre jobb för min del och sedan rida hunken.

pösspöss och nattiii//Felicia

Gatufesten 2010!

Nyss hemkommen från Gatufesten ;D. Imorgon blire jobb och sedan direkt in på gatufesten, fett nice alltsååå!

Nu ska jag sova så att jag orkar upp imorgon.

pöööösssssss//Felicia

Söderhamn nästa

Nu ska jag till stallet och göra ordning Hunk för att åka ner till söderhamn och tävla. Tar med mig kameran så bilder kommer ;D.

pöss så länge //Felicia

Stress

Jag har typ stressat runt hela dagen :O, jag tog bort gipset idag och nu är mina fingrar typ jätte svaga haha. Efter det åkte vi in på hööks, sedan var vi och kollade på nån bil och direkt efter det vare  till stallet  där jag red hunk, rakade honom och duschade han inför imorgon :). Jag kom hem nyss och nu blire till att duscha! YEEEH!

Jaruu... nu har jag inte så mycket mer att säga xP

Pöss pöss //Felicia


Morgon

Seriöst, jag var verkligen sjukt trött när jag vaknade och skulle till stallet men som tur är min moppe körbar efter den blev pajad av nån/några som förstörde den. Jag blev verkligen sjukt less då! men som sagt så går den att köra nu så då slapp jag ju cykla till stallet iallafall :). Jag tog ut hästarna, mockade och fixade en massa.

Nu har jag lovat pappa och hjälpa han och klippa gräset, efter det ska jag tillbaka till stallet och sen klockan 1 tar jag ÄNTLIGEN bort gipset :D!

Just nu sitter jag och mamma och kollar på gamla filmer på mig och Eila, och hon var verkligen fin när hon var på humör. Man kan inte låta bli och få en tår i ögat. Fast eftersom vi aldrig fick nått pass på henne så fick hon gå tillbaka till ägaren.

När jag fick Eila så var hon helt outbildad, jag jobbade med henne ca 1 år och tillslut så fick jag till henne riktig bra och startade några klasser på henne som högst lb2 och tränade la på henne.

Saknar dig gumman <3<3<3



Träningstävling 2009


Sommartävling hemma 2009, lokal lb2


Sommartävling hemma 2009 lokal lb2


Jag och Eila tränade 2009

Sovaaaa <3

Nu blire till att sova. Jag ska upp imorgon och fodra vid 7 tiden och sedan äre full rulle hela dagen :).

Har iallafall tillbringat hela dagen med Bästa vännen Denise Danielsson. Vi var med hennes mamma och bror till hennes mormor och morfar i deras stuga :). Och utan dig Denne vet jag ärligt talat inte vad jag skulle göra, du betyder så sjukt mycket min underbara bästa vän <3<3<3



hahaha snyggaaaa tjejer! gud vad hemsk jag såg ut som blond! :O ajaaa....

Pöösss och nattii //Felicia

NY BLOGG!

Nu har jag "äntligen" eller vad man ska säga fixat bloggen igen. Jag har även gått från webblogg.se till blogg.se och det känns som om jag har gjort stora framsteg!

Aja... Iallafall så håller jag just nu på och fixa en massa med den och om ni har några tips eller så så äre bara att skriva det ni tycker hur illa det än är ;). Allt känns iallafall för stunden väldigt bra och att det är sommar gör bara saken ännu bättre. Imorgon tar jag bort gipset som jag typ har gått med i tre veckor nu. Om ni undrar hur jag lyckas så kan jag skylla på att.... öhhh jaaa jag vet inte riktigt, men nu lämnar vi det.

På tisdag äre tävling nere i Söderhamn för mig och Hunk och vi får hoppas på det bästa, dvs vinnst haha ;).




haha och jag vet att bilden är väldigt snygg, NOOOOT. Jag såg ut som ett missfoster men hunk var ju söt som alltid :')

PÖSS OCH KYSS // Felicia

RSS 2.0