Dag 3 - Min största rädsla inom ridsporten

Min största rädsla inom ridsporten är att min ponny ska bli skadad eller att vi skulle bli tvungen att ta bort honom. Det är en fruktansvärd upplevelse som jag verkligen inte vill uppleva igen. Just för stunden känns det som världens undergång och en massa frågor kommer upp. Varför ska det hända mig? Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Orkar jag mer? Därför hoppas jag att Hunk ska få vara frisk och allt ska tuffa på. Jag vill verkligen inte ha mina mål krossade igen och att behöva leva utan Hunken känns som en omöjlighet.

Jag har tidigare fått tagit bort två st ponnysar. Isa som var min tävlingsponny och Any Pied Pinto som jag hade i ca 1 år även det var en tävlingsponny. Båda gångerna var väldigt jobbiga men när Isa gick bort känndes det som om mitt liv var över. Jag trodde faktiskt inte att jag skulle orka mer. Båda hästarna fick jag ta bort inom loppet av ett år. Jag kämpade vidare och skaffade en ny ponny, alltså Hunk. Jag saknar fortfarande Isa otroligt mycket och

Jag drömde faktiskt om Isa i natt. Det låter kanske sjukt? Men så är det faktiskt. Jag var helt grinfärdig när jag vaknade eftersom allt kändes som om hon hade kommit tillbaka och att allt skulle bli som vanligt. Men det är bara att inse att det aldrig mer kommer bli så. Isa finns inte här längre oavsätt hur mycket jag än vill att hon ska göra det.

Jag älskar iallafall min lilla Hunki och han betyder allt <3.


Isa <3



Dag 2- Det bästa/sämsta med min häst

Som ni kanske har läst så håller jag på med, ett test typ eller nått. Iallafall! Nu ska jag berätta om det bästa/sämst med min häst.

Hunken är väldigt lättsam på alla vis att ha med sig på tävling. Han kan dock vara antingen väldigt pigg eller väldigt seg och det finns just nu inte direkt någon jämnhet när det gäller det. Han är väldigt trevlig i dressyren när han inte ska vara med och lägga sig i allt för mycket. Min ponny vill väldigt gärna lägga sig i...

Vad mer? hmm... Min ponny är väldigt söt och han har en mustage som är väldigt fin. Han hatar när man rycker han i mustagen, vilket jag faktiskt kan förstå.



Kram
/F

Trött!

Idag har jag varit på skolan och efter skolan var jag inne en snabbis och sedan stack jag ut i stallet och red. JAg började med Lillen, sedan red jag Hunk och efter det red jag Helge med Malin och Cindy. Hahahah! Det är så skönt att ha en underbar kompis som Malin som man verkligen kan prata om allt med <3. Du är bäst gumman <3.

Randombild på mig tagen av Maliiiinnnnn ;D

Puss och kram
/Felicia

Dag 1 - Presentera dig och dina hästar

Hahahah! Nu jäklar ska ni få veta asmycket om mig! Jag heter Felicia Wallgren och är 16 år. Jag går första året på thoren business school, samhällsprogrammet med inriktning ekonomi. Jag har ridit hela mitt liv och jag älskar att tävla och träna.

För tillfälllet har jag tre hästar och rider två av dom plus en till. Hunk som är min tävlingsponny, Lillen som är en storhäst som jag har på foder och Fiffi som är vår unghäst. Jag rider även min kusins ponny Helge som jag ska ut och tävla med i sommar. Som sagt, jag har två st ponnysar att tävla i sommar och även en storhäst som jag får se hur det blir med.

Hunk är min iallafall min älskling och han betyder mest av alla. Världens underbaraste ponny kan jag lova. Hunkiiii <3!


Hunk

Hunk

Lillen

Fiffi


Puss och kraam
/Felicia


Ponnyföräldrarna <3




Detta var verkligen sjukligt roligt klipp. Jag älskar när det berättas om pappan på dressyrtävlingar. Min pappa är helt klart den näst sista. Alltså den som står med paraplyet över hästen för att han inte ska bli blöt. HAHA! Min pappa gömmer sig oftast när jag är inne på banan för att han vet att jag blir nervös och rider fel av hans onda "du ska helst vinna" blickar (han gör dom omedvetet). HAHA! Jag kommer ihåg en gång när jag var 11 år och startade la1 och det var skitvarmt. Pappa stod och stirrade och gav mig en blick när jag red fel första gången. Jag blev så nervös så jag red fel en till gång. HAHAHA! Mamma fick säga till pappa när jag kom ut från banan och när vi fick reslutatet var han ändå rätt nöjd eftersom jag kom 2a! Det var år 2006 och som sagt, jag var 11 år! HAHAHAHA!

Ponnypappan number one! Min mamma är lite mer att hon står på framridningen och säger om rörelserna ser bra ut och vad jag ska tänka på. Min mamma är väldigt bra så och har faktiskt jobbat som ridlärare. Därför är det ändå till viss del skönt att kunna få hjälp. Dock vill man inte alltid ta emot den hjälpen. Mamma+dotter funkar inte alltid så bra.  

Båda mina föräldrar är bäst och underbaraste mamman och pappan i hela världen <3. Älskar er!


Bilden är tagen 2006 av min pappa. HAHAHA! oväntat?


Min pappa och min förra tävlingsponny Isa. Våren 2009 träning i härnösand.

Mamma och jag på framridningen under nationella tävlingarna på srk 2009. Och ja, Isa hade bara ett öga. Hon var världens underbaraste ponny för er som undrar och det slutade väldigt sorgligt eftersom två veckor efter denna tävling fick vi ta bort Isa pga canser. Vi märkte inget förren veckan efter då hon slutade att äta. Saknaden är fortfarande stor och hon var verkligen en underbar ponny. Tack för de fina åren vi fick. <3 Älskar dig min underbaraste!

Måsteee ha!

Jag hittade ett täcke jag verkligen måste ha! Så snyggt! Hunk skulle verkligen va jättefin i det!



Hot or Not?

Puss och kraam
/Felicia

Nyfärgat hår och bilder!

Haha, i vanliga fall brukar jag undvika att vara med på bild men Malin fick ta några bilder eftersom mitt hår var nyfärgat.

Just nu sitter jag på skolan och har grupparbete. När jag kommer hem ska jag skynda mig och rida Hunk och sedan blir det Timrå! Wohooo!




Ni får två bilder, inte mer!

Puss och kraam
/Felicia



DiggarN!

Jag kan inte sluta upp med att lyssna på en låt nu... Jag, pappa och mamma satt i bilen och låten började spelas på radion. Vet ni vad jag skriker!? jo jag skriker" ÅHHH! DEN HÄR LÅTEN ÄGER!" Pappa börjar liksom digga med och jag med. Mamma ba"?" Iallafall! Jag fattade liksom inte gentligen hur dålig den är! Jag borde skämmas! HAHAHA! Fast den är rätt cool ändå! Men det känns så fel att gilla den! E-type vettni! HAHAHAHA!

Iallafall! I helgen drar vi ner mot gävle och tävlar. Jag startar typ kl halv 6 på kvällen! Jag svimmade nästan när jag såg det. Jag rider bara en klass och det är Lap1 och vi får hoppas att det går bra.

Jag hoppade över timrå idag! Fattar ni!? Hoppade över timrå... Jag mår fortfarande dåligt... Men jag kände liksom att jag var tvungen att ta hand om Hunken lite extra eftersom det är tävling på lördag och så. Jag hann helt enkelt inte... Grymt skönt med en vinst iaf!!!

Näää! Nu måste jag sova! Men jag kanske ska bjuda på E-types låt? HAHAHA! Näråå! Det tänker jag faktiskt inte göra. Eller jo! Jag måste! HAHAHA, shit! Jag känner mig jättetöntig! Värre än vanligt... Jag tycker verkligen att han som sjunger (jaa, jag vet vad han heter men jag mår dåligt av att säga det) är pinsam. Jag vet inte varför, det är bara så! Men ändå måste jag höra på den!





Tjejen som just har skämt ut sig säger: hejdåååå AND puss!
/F

Dödstrött!

Jag är dödstrött... OCH att jag håller på att bli sjuk igen. Efter träningen med Hunk idag var j ag helt slut. Jag somnade i soffan vid typ 13.30 och vaknade nu!!! :O

Jag tror att jag håller på att bli sjuk. Min hals dödar mig och mitt huvud håller på att sprängas. KUL! Nu ska jag åka till mormor och sova och imorgon åker jag in tidigare till skolan för att plugga och sånt.

Hunk har iallafall gått rätt bra i helgen men som sagt så har han alltid sina egna åsikter med i allt vilket ibland kan vara väldigt jobbigt. Fast jag älskar min bäbiiisss så jäkla mycket ändå och jag vet liksom att han kommer kunna bli ännu bättre (han är redan bra ;)) när han fattar att man gör allt av en anledning. Tyyp eller nått...

Puss och kraaam
/F


GAAAAAAH!

Jag har ett STORT problem!! Jag vet inte vilken färg jag ska ha på benlindorna idag! Röda, beigea, rosa, vita, gröna eller blåa? OCH! Ska jag matcha benlindorna till schabraket eller ska jag köra på enkelt vitt schabrak? :O

 +?????

Puss och kraaam
/Felicia

Stallet, rida, fixa och träna.

Idag började min dag med att jag klev upp och gick ut i stallet. Jag släppte ut mina busar och mockade. Nu sitter jag här och funderar på vad mitt nästa drag blir. Hmm... antingen så drar jag ut och rider Lillen eller så chillar jag till klockan 1 då moster kommer och hämtar mig för att jag ska rida Helge. Efter det ska jag hem och antagligen fixa lite och sedan vid 6 åker jag in med Hunken på SRK för att träna för Sigrid.

????????????????

En liten del av min dag ;D. Nu vet jag faktiskt inte vad jag ska göra som sagt. :O Aja!

Hörs hej!
/F

Assåå aaa...

Om man säger såhär så har jag verkligen funderat ett tag om den här låten. Den är inte direkt bra. Alltsååå aaa... Jag tycker att det är väldigt konstig. Jag tycker att The Lonely Island är grym och så och många av deras låtar är riktigt bra. I JUST HAD SEEEX säger jag bara. Den låten kommer jag aldrig lessna på. Men den här är bara... Jaa, det finns inga ord.



Blir liksom lite rädd när jag hör den.

Puss och kraam
/Felicia

HAHAHA!

En liten film där Malin skrattar i flera minuter. Vi var på väg ner till sigrid (satt i bilen). HAHA <3



Kollaaa!!!

PLUGGG hela natten!!!

Shit imorgon har jag matteprov!!! Måste plugga mer!!!

Så braa!!



Så braaa! Lyssna hela!!

Text: 
What you got if you ain't got love
The kind that you just want to give away
It's okay to open up
Go ahead and let the light shine through
I know it's hard on a rainy day
You want to shut the world out and just be left alone
But don't run out on your faith

'Cause sometimes that mountain you've been climbing
Is just a grain of sand (Is just a grain of sand)
What you've been up there searching for
forever
Is in your hands (Is in your hands)
And when you figure out love is all that matters after all
It sure makes everything else seem so small

It's so easy to get lost inside
A problem that seems so big at the time
It's like a river that's so wide
It swallows you whole
While you sit around thinking about what you can't change
And worrying about all the wrong things
Time's flying by, moving so fast
You better make it count 'cause you can't get it back

'Cause sometimes that mountain you've been climbing
Is just a grain of sand (Is just a grain of sand)
What you've been up there searching for
forever
Is in your hands (Is in your hands)
And when you figure out love is all that matters after all
It sure makes everything else seem so small

And when you figure out love is all that matters after all
It sure makes everything else seem so small
What you got if you ain't got love
The kind that you just want to give away
It's okay to open up
Go ahead and let the light shine through
I know it's hard on a rainy day
You want to shut the world out and just be left alone
But don't run out on your faith

'Cause sometimes that mountain you've been climbing
Is just a grain of sand (Is just a grain of sand)
What you've been up there searching for
forever
Is in your hands (Is in your hands)
And when you figure out love is all that matters after all
It sure makes everything else seem so small

It's so easy to get lost inside
A problem that seems so big at the time
It's like a river that's so wide
It swallows you whole
While you sit around thinking about what you can't change
And worrying about all the wrong things
Time's flying by, moving so fast
You better make it count 'cause you can't get it back

'Cause sometimes that mountain you've been climbing
Is just a grain of sand (Is just a grain of sand)
What you've been up there searching for
forever
Is in your hands (Is in your hands)
And when you figure out love is all that matters after all
It sure makes everything else seem so small

And when you figure out love is all that matters after all
It sure makes everything else seem so small

Köng!

Jag har anmält mig till Högbo den 19 februari och även i höbo den 5e mars. Båda gångerna kommer jag rida lap1 för att försöka kvala Hunken till nationellt. KÖNG! Nu känns det riktigt bra! Hihi!



Älskar min underbara ponny! Han går verkligen grymt bra på träning just nu! Idag när jag kommer hem från skolan ska jag träna. I helgen är det träning för Sigrid på SRK och nästa helg är det tävling i högbo. Wohooo!

Puss och kraaam
/Felicia


Så snygga!

Vilket av dessa grymma pannband är snyggast?

1.


2.


3.


4.


Alltsåå shit! Jag måste verkligen ha nått av dom. Jag tror dock att jag bara kan köpa ett eftersom dom kostar 1650 spänn! Det får bli när jag har pengar över liksom. Eller så frågar jag mamma och pappa om dom vill köpa ett (A).

Kraaam
/Felicia

Otroligt trött!

Jaruuu, nu kan jag lova er alla att jag ska sova. Min dag har verkligen varit fullt ös medvetslös. Eller jag börjar från igår. Igår efter skolan åkte jag med hockeybussen upp till övik för att se mitt älskade Timrå krossa Modo vilket dom också gjorde. Det var underbart och bättre hade det inte kunna blivit! Jag kom hem klockan två och vaknade kl 7...

Jag var hemma från skolan eftersom vi skulle iväg ner till bollnäs och hämta min kusins nya ponny som jag ska hjälpa till att rida och tävla. Han heter iallafall Kulltorps Helge och det var faktiskt jag som hittade honom åt dom. Jag hade ridit honom innan hos Sigrid (helges ägare, eller nu förra ägare och min tränare)  när jag och Malin var där för ca tre veckor sedan. Jag gillade honom jättemycket och berättade därför det för min moster eftersom dom sökte ponny. Efter det var vi ner och provred honom eller jag visade upp honom och moster kollade och min kusin red också. Dom tyckte han var jättefin och köpte honom. Jaa, på den vägen är det.

När vi kom hem, vilket var halv 5 hjälpte jag till att fixa med Helge och Vivianne (min förra b-ponny som ägs av min kusin nu) och när klockan var 6 kom jag äntligen innanför dörren. Dock var jag efter fem min tvungen att gå ut och rida Lillen och Hunk. Jag började med Lillen som kändes fin och inte allt för stressad heller. Sen red jag Hunken, jag tog det lugnt eftersom han var nyskodd och böjde mest bara på honom i skritt lite försiktigt. Även lite skänkelvikningar och så vidare.



Sjukligt trött nu! Nattiiiiiii <3
/Felicia

...

Hmmm... Just nu sitter jag på skolan och har naturkunskap vilket är SÅ ROLIGT! Eller? Iallafall så har jag snart 1,5 timmes rast och då drar jag och Denne på gymmet. Efter rasten och gymmet har jag samhälle och sen slutar jag (kl 13.50). Bara så ni vet så började jag kl 10.10 ;). När jag kommer hem ska jag rida Hunken, mocka och försöka pluggaaa.

Hahaha, jag gillar att man ser Hunks öra längst ner i hörnet. :')

Hörs hej!
/Felicia

RSS 2.0