Hihi!

Okej, nu sitter jag i ett grupprum på skolan ist för att vara ute och mysa i solen! :O Men jag ser för tillfället Dear John som verkligen är världens mysigaste film! Jag har kanske sett den 9 ggr men hur bra är den inte då!? :O Och han är ju såå fin! Seriöst, snyggare kille får man fasen leta efter...


Shiittt alltsååå!

Puss och kraam
/F

Genomgång!

HEHEHHE, jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaao!


Skolaaann!

Just nu är jag auf die schule! Jag har rast och sitter i sofforna och lyssnar på lite cool musik, myyys!

När jag kommer hem blire träning av Hunken, ridning av Helgot och Lillo lääjuu ska ut också.

BRR, vad jag fryser!

Börjar om 30 min! PUSSSS!
/F


Okeeej?

"Tonight (I'm fuckin' you)". Så jävla sjuk egentligen, alltsååå alltsååå det är inte själva texten som är det sjuka, eller jo delvis men att det är typ seriöst också. Det är en asbra låt! verkligen... Men ändå liksom. Folk som tyckte "I just had sex" var pinsam. Vafan är inte den här dårå? Gillar den fast jag hatar den ändå. Jag tycker att han låter så JÄVLA självgod när han sjunger så jag blir så JÄVLA irriterad! Hahahahaha! Typ som han har bestämt dä liksom, ofta... HAHAHA! Ändå hör jag på den...

Mycket man stör sig på här i världen.



Säger inget ja...

Puss och kram
/F

Nattiii <3

Nu ska jag sova! Sjukligt trött...

Min dag började med att jag vaknade kl 7 och gick direkt ut i stallet. Efter det red jag ut Hunken med bästa Denne och Manne. Sen stack jag direkt till jobbet. Efter jobbet red jag ner Lillen till ridhuset och tränade honom och sen red jag Helge. Efter det åkte jag in på gymmet och gymmade med bästaaa Denise Danielsson! Vi körde riktigt hårt ändå och nu är jag dödstrött.

Imorgon ska jag upp kl 7, släpps ut hästarna, träna Hunken med Denise och Elliot och sedan direkt till jobbet. Efter jobbet ska jag rida ut Lillen och sen blir det till att dra in på gymmet. Inte mycket till lov här inte... I helgen ska jag och Hunki och tävla i Hudik. Vi rider bara lap1 och får hoppas på ett kval! :D


Bild från förra året i Hudik, Hunks första tävling. Vi red lb1. Hahaha :)

Puss och kram
/F

Sötiseeeen <3

Awww!

Iallafall! Jag kom in för typ en timme sedan och innan det var jag i stallet. Idag tränade jag Hunken som gick SKITBRA! som vanligt (A), haha näråå men han har verkligen skött sig på senare tid. Efter det red jag Helgis som känndes riktigt fin han också. Innan allt det med hästarna så var jag på jobbet och innan det var jag hos Malin. Hahaha.

Här kommer nån söt bild på min busiga vovve Prinsess. Hon är verkligen sötast och bilderna är tagna igår när vi var ute och gick i skoterspåret.





Puss och kram
/F

HAHA

Sitter och kollar på bilder på Malins dator. Jag hittade på min kusin och Helge och på mig och Hunken i vinter när vi red lite i ridhuset. Han hade lång päls och så allmänt nordsvenskaktig ut. HAHAHA, jag var inte direkt snygg jag heller.
Nu om typ 1 timme ska jag på jobbet och efter det träna Hunken och sedan rida ut Helgis.
Min kusin och Helgis
HAHAHA, snyggt!!! :O Jesus alltsåå...
Puss och kram
/F

Hihi!

Jag vaknade kl 6 imorse eftersom jag inte kunde sova. Jag gick ut i stallet och tog ut busarna, sedan mockade jag och efter det red jag ner och tränade Lillen. Han gick även idag skitbra och det känns kul att han äntligen börjar komma igång. Jag kom in från stallet typp kl 10 och då fikade jag.

Nu ska jag hoppa in i duschen och efter det ska jag vara med Malin.

Imorgon blir det till att träna två hästar och jobba. Fullt ös medvetslös vettni!

Puss och kram
/F

3 av 3!

Idag har jag ridit 3 hästar. Stolt jag är, det är en ovanlighet. Fast neee, det äre inte... Jag började och träna Hunk som gick SKITBRA! Seriöst, jag har helt klart den bästa ponnyn i hela jävla världjäveln! Efter det red jag ut Helge, han var lite spänd och så men annars så vare väll ok. Sist men inte minst ut var Lillen. Han gick också SKITBRA för ovanlighetens skull. Hahaha näråå men han brukar sköta sig, oftast iaf.

Innan det så mockade jag och såg lite på vasaloppet. Jag vaknade 7.15 typ eftersom jag har fått jättesvårt att sova på morgonen. Jag har liksom börjat vakna jättetidigt och sen är jag jättetrött på kvällen. Hahaha, gammtanten number one här!

Puss och kram
/F

...

Imorse vaknade jag och hoppades på att det skulle kännas bättre. Det gjorde det inte... Det är bara att kämpa ändå.

Ikväll spelar timrå en skitviktig match. Kvalserien eller inte? Vad blir det? Jag vet bara att jag kommer måsta åka själv eftersom jag inte har någon att gå med. Pappa ska inte åka och min bästa och underbaraste vän Denise är i New York.

Nu ska jag ut och träna min underbara Hunk och sen så rider jag ut Lillen och Helge.

Lyssna på låten! Älskar både filmen och låten.



Kram
/F

Förlåååååt!

Jag vet verkligen inte vad det är med mig, jag känner mig verkligen helt under isen. Jag skäms verkligen över att säga det. Jag brukar i vanliga fall vara en povitiv person men just nu har jag bara lust att gå utanför dörren och skrika "JÄVLA SKITLIV!!! NU SKITER JAG I DET HÄR!!!!" Fyfaan!! Jag vet liksom inte vart jag ska ta vägen och jag har ingen att prata med just nu, jag skulle verkligen behöva någon att prata med... Därför skriver jag tusen ggr här på bloggen Och jag tycker att det är jättepinsamt plus att det är synd om er! Jävla tönt jag är!! Sitter här och tycker synd om mig själv. Fast det inte är synd om mig och egentligen så tycker jag inte synd om mig, det är nästan rätt åt mig!

Men jag tror liksom att det är så att jag tänker på allt så himla mycket och jag känner mig ensam. För jaa, jag känner mig verkligen ensam... Folk lyssnar fast dom egentligen inte vill höra och jag förstår dom. Varför bry sig? Hur kan man känna sig ensam även fast man har så många underbara vänner? Det fattar inte jag... Det är det som gör mig mest frustrerad!  

Jag förväntar mig inte att någon av er ska läsa, jag hoppas att ni inte läser... Läs inte! Ni bli bara less på mig och jag vill verkligen inte att ni ska lessna på mig.


 


Puss och kram för hundrade gången idag.
/Ni vet vem jag är




Klipp

Här kommer en gammal film på mig och Isa från typ 2008. Jag har ju inte visat någon film på henne och jag hittade en som jag hade lagt upp på datorn så jag la in lite musik och fixade lite.


Ja, det där var Isa. Sjukt fin ponny <3

Natti
/F

Det är inte meningen att livet ska vara lätt

Mitt huvud håller på att sprängas av alla funderingar. Allt känns verkligen sjukt jobbigt och det är verkligen upp som en sol ner som en pannkaka. Det ända jag är säker på är att Hunk betyder allt och att få komma ut och tävla på honom nu i sommar och i vår betyder allt. Jag vill verkligen nå alla mål vi har. Det är det ända jag är säker på... Jag tycker att jag har väldigt mycket att göra och att jag ständigt känner mig pressad. En del av mig vill spola tillbaka tiden eftersom allt var bättre för nått år sedan´och en anna del av mig vill att allt ska vara som det är.

Jag har verkligen inte en ledig sekund och ibland är jag inte säker på om jag vill ha det så. Ibland blir det kanske lite väl mycket av det goda. Även fast man älskar det så kan det bli för mycket. Är det så här livet ska vara?

Förlåt... Jag vill verkligen inte klaga och ni som läser detta hoppas jag har förstående för att man ibland kan behöva få skriva av sig och att jag verkligen älskar mitt liv fast ibland blir det för mycket och så. Det är inte meningen att livet ska vara lätt.

Puss och kram
/F


Natti <3

Jag är verkligen dödstrött. Jag klev upp kl 7 imorse. Det första jag gjorde var att mata hästarna och sedan tränade jag och Hunk tillsammans med bästa Denne och Elliot. Vi tränade lite i ridhuset och Hunken känndes riktigt fin, dock väldigt pigg. Efter det mockade jag och sedan tränade jag Lillen. Efter jag hade tränat Lillen tränade jag Helge som också gick väldigt bra.

Sen så fixade jag en massa i stallet och jag kom in i huset vid 3. Jag satt mig vid tvn och vid 6 igen gick jag ut i stallet och fodrade kväll och lite sånt. Sedan såg jag på timråmatchen. Timrå förlorade och därmed inget slutspel, vilket verkligen känns SKIT!

Jag hade alltså studiedag idag, det är därför jag har hunnit med så mycket ;). Haha, nu ska jag sova! Så otroligt trött! Imorgon blir det skolan, jag slutar 11.40 och efter det drar jag på gymmet och sedan hem och rider två hästar.

SNART LOOOOV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puss och hej
/Felicia

Dag 5 - Det här finns i min ryktlåda

Hahaha, jag använder mig inte utav ryktlåda eftersom jag tycker det är otroligt opraktiskt. Jag har ju mina hästar hemma och därför har jag benlindor, salvor och allt sånt i ett skåp. Sedan har jag alla borstar i en ryktväska eftersom jag tycker det är lättsammast att använda. I den har jag endast borstar och en sax. Därför tänkte jag berätta om lite saker jag har i min sadelgammare ist. Jag har hunnit samla på mig en massa eftersom jag har haft häst i hela mitt liv och min bor har även haft häst i hela sitt liv. Så jaa.. Här kommer det!

*Jag har typ 5 sadlar var av två st jag använder. Jag använder Hunks dressyrsadel och en alroundsadel som jag brukar använda på lillen och hunk när jag rider ut.

* Jag har minst 20 st schabrak

* 6 uppsättningar benskydd

* 10-12 par lindor (håller inte riktigt koll)

* ungefär 10-15 träns.

*6 ländtäcken

* Kanske 20-25 täcken, var av ungefär 10 st är fleece. 

* tre uppsättningar boots (fram och bak)

Sen så har jag otroligt mycket annat skit också, dett är liksom bara en liten del. HAHAHA! Och jag har ändå bara en ponny och en storhäst jag använder grejerna på. Sjukligt mycket skit man har, det är ju kul att handla! :D

Nää, imorgon har jag studiedag så nu ska jag ut i natten och rida! Klockan är endast 21.03.





Dag 4 - favoritbilder på min häst

Hahaha, jag har inte direk några favoritbilder på min häst. Men jag tar dom jag har.







Några bilder på Hunki. Jag tycker väl att dom här är dom bästa på min ponny fast kanske inte de bästa bilderna jag har.

Puss och kram
/F

RSS 2.0