På skolan

Mitt senaste inlägg var väldigt givande, fast nee egentligen inte. Just nu sitter jag på sista lektionen och slutar om 30 min. Efter det drar jag på Golds och tränar och sen blire hockey. Vi får verkligen hoppas på vinst ikväll nu! Sjukt viktigt!

Jag kommer tyvärrr frysa ihjäl eftersom jag bara har skinnjacka på mig. Man kan ju undra om jag är helt dum i huvudet eller nått.

Hörs hej!
/Felicia

I bilen

Just nu sitter jag i bilen :o

Gamla bilder.

Alltsåå det är sjuk vad tiden går fort. Jag hade sjukligt fint hår på den tiden också... Shit vad jag saknar allt! Ni är underbara tjejer <3


Jag och Elin <3

Nina <3

Jag och Malin <3

Malin, Nina, Elin, Linda, Sara och Evve <3

Hahahaha <3

Sara, Evve och Elin <3


Sara och Evve <3


Linda <3


Jag och Linda <3

Nu väntar jag på sommaren!
/Felicia



Ändrade planer...

Jag gick hem från skolan eftersom jag blev eller var sjuk. Alltså jag fick sluta lite tidigare från sista lektionen eftersom jag inte mådde så bra. Jag har ont i kroppen, är förkyld och har feber. Jag måste verkligen gå på skolan imorgon och jag hoppas att det blir bättre under kvällen. Mamma och pappa vägrar låta mig rida och eftersom jag aldrig lyssnar på vad min kropp säger så blir jag bara sjukare om jag inte vilar. I vanliga fall kör jag på som vanligt med hästarna och gymmet men det funkar verkligen inte nu. Tävlingarna drar snart igång och då måste jag vara frisk!

Nu ska jag försöka läsa 35 sidor engelska...


Missnöjd, sjuk, trött och inte så het tjej

+

En bok

=
inte så jäkla roligt...



Hare gött, Hörs hej!
/Felicia

Skolan

Just nu sitter jag på skolan och inväntar sista lektionen som är matte. Sjukt drygt... När jag kommer hem ska jag rida Hunken och sedan Lillen. Jag känner mig fortfarande sjuk och då blir allt liksom jobbigt. Just nu skulle jag förutom bara förkylningen även gissa på att jag har feber vilket är g-rrrymt jobbigt. Haha, jag kan ju trösta mig med att det typ snart iallafall är sommar. Eller?

Hahaha, fyfaan...



Puss och kraam
/Felicia

En d-ponny

Jag åkte iväg med en c-ponny och kom hem med en d-ponny. Hu kan det komma sig? Jo! Vi var och slutmätte Hunk idag och jag förstod nästan att han skulle bli d-ponny. Så nu har jag en d-ponny. Hahaha...



Puss och kraam
/Felicia

Ponnymätning.

Idag ska Hunk slutmätas inne på kliniken. Då får vi veta om han är c-ponny eller d-ponny. Det ska bli väldigt spännande men för min del spelar det ingen större roll. Han bär upp sin ryttare så pass bra så att det är svårt att avgöra om han c eller d-ponny. Jag vill hellre att han blir en stor c-ponny än en väldigt liten d. Fast jag tror ändå att han kommer bli d-ponny och jag HOPPAS verkligen att han blir d-ponny, runt 144-145 cm.

Jag ska iallafall köpa ett vitt mia's shabrak med flagga eftersom jag har passande mia's benlindor till med flagga. Min ponny kommer bli så snygg ute på tävlingarna i sommar! Eller ja... Min första tävling blir ju den 19 februari och då är det ju fortfarande vinter, men ändåå! :D






Trött.

Jag hatar verkligen att kliva upp tidigt...

Tillbaka!

Nu är jag tillbaka i skolan efter att ha varit sjuk i typ tre dagar! :O Shiiittt asssååå! Nu sitter jag och håller på med idrottsuppgiften och inväntar engelskan. Idag började jag 13.30 vilket var sjukt chill och skönt. Jag slutar 16.20 och får skjuts av pappa hem. När jag kommer hem väntar ridning av Hunken och sen får jag väll se vad som händer.

Puss och kraam
/Felicia

13.30!!!

Imorgon börjar jag 13.30!!!! Till er som börjar tidigt säger jag, SYYNNDD för er!. Hahaha, shit vad taskig jag kan vara ibland. :/ FYYY! Jag kan trösta er med att jag är välsigt förkyld och att jag antagligen har feber. Jag bli helt enkelt aldrig frisk.

Nu ska jag bryta upp låste på toan för att kunna duscha eftersom min bror har duschat i 10 timmar och verkar inte at tänkt att sluta heller.

Hörs hej!
/Felicia


Träning?

GAAAAH! Jag har suttit i soffan hela morgonen och sett längdskidor-stafett, super g och nu skidskytte. Jag somnade i soffan igår och ibland är det myys att sova i soffan. Iallafall så har jag fortfarande jävligt ont i halsen och jag har säkert feber också men nu får det fan vara nog! Idag blir det träning av Hunken och sen får vi se va jag hittar på, jag kanske ska åka och sola lite? ;) Hahaha, näråååå jag skojar bara. Det tänker jag verkligen INTE göra eftersom det var det som bröt ut hela min sjuka som hållt i sig sedan i onsdags.

Min läppar är sjukligt torra och har gjort ont i flera dagar... Buhuhu! Det är så synd om mig! Fast, nää.. Det äre inte.



Puss och kraam
/Felicia


Ibland?

Ibland kan man verkligen känna sig väldigt förvirrad och inte alls fatta så mycket. Men ibland kanske det är för det bästa, inte vet jag... Jag är fortfarande sjuk och har feber, ont i halsen och är förkyld. Jag missade Timrå idag eftersom mamma absolut inte släppte iväg mig. Jag kände mig svimmfärdig och gör fortfarande så det kanske ändå var smartaste att vara hemma. Jag är verkligen trött just nu och klockan är ändå typ bara 6.

Imorgon ska jag försöka träna Hunken och sedan vila antar jag. Jag blir så rastlös när jag inte ständigt har nått att göra. Ibland är det bra och ibland är det ett helvete, som allt i livet antar jag :).

Annars idag har jag sett på The vampire diaries som är asgrymt! Båda bröderna är så otroligt heta och serien är grymt bra! Såå braa! Asbraaa! Ja, ni fattar...


Båda är så snygga!

Puss och kraam
/Felicia


Sjuk

Jag har i tre dagar varit väldigt förkyld och haft hög feber. Jag hatar verkligen att vara förkyld och just nu fördrivare jag tiden med att se världens bästa serie. The Vampire Diaries är väl så jäkla kickass grym och killarna är dödligt snygga! Just nu är jag på avsnitt 15 och det blir bara bättre och bättre!



GRR eller vadååå!

Hihi!

Puss och kraam
/Felicia


Så braaa!!!!!!!!!!!!



Klicka här för att läsa hela!

Puss och kraaam
/Felicia

Sova?

Hahahaha, jag har aldrig varit med om nå värre. Jag kom hem nu och mamma försöker liksom prata med mig men jag fattar liksom inte vad hon säger även fast jag egentligen fattar. Jag gör det verkligen inte för att vara dum eller så jag är bara sjukligt trött och vet inte vad jag ska svara på alla frågor. GAAH!

Nää nu skiter jag i livet och slänger mig i soffan och ser på tv, synd bara att jag antagligen kommer somna där... MEN SHIT! Nu kom jag på att jag har plugg att göraaa :O!!!!!!! Ähhh, först vilar jag och efter det tar vi plugget.


Natt för min del nu!


Bra pluggmusik? Naa, kanske inte men jag tycker faktiskt att den är rätt bra! ;D

Puss och kraam
/Felicia


Dödshungrig!

När jag kommer hem, vilket typ är halv åtta ikväll ska jag typ äta tjugo st mackor för att jag är så jäkla hungrig. Seriöst! Jag ska gymma och sedan ta bussen hem och EFTER DET gå hela vägen hem. Om någon snäll människa med en bil läser detta tycker jag faktiskt att det är dens skyldighet att komma och hämta mig! Hämta mig sa jag!! Snällaa? (A) 

Jaggg döööööör! På vägen hem lovar jag er att jag kommer svimma i nån snöhög och frysa ihjäl eller typ bli blind och sedan bli påkörd av en bil, elleeerr kanskeeee...tyyyppp..öhhh att en kossa råkar springa över mig. JAJA!!

Nu blir det gymmet och sedan får vi se vad som händer liksom.


Puss och kraaam
/Felicia


Röd VS grön

nu sitter jag på skolan och inväntar en lektion. Lite kul det ska bli!? :D Eller? Naaa, inte direkt... Idag började jag iaf 10.55 och nu har jag haft rast i typ nästan två timmar. Efter skolan, alltsåå klockan halv fem ska jag och Denne dra på gymmet och gymma eftersom det är det man brukar göra på gymmet liksom. Jag ska köra ashårt! Alltsåå på gymmet. Jag är övertydlig för att ni inte ska tro nått annat liksom. Det skulle ju kunna misstolkas rätt grovt om man säger så och det vill vi ju inte!

Iallafall. För er som inte vet så tränar jag på Golds gym och jaaa, Golds är ett bra gym och jag är glad över att jag köpte gymkort där. Jag vet att ni inte frågade nått om det, men ändåå det är en viktig del av min blogg. Eller?...

Jag har en liten fråga till er alla gällande mjölk. Hahaha! Vad tycker ni är bäst, röd eller grön mjölk? Ni får faktiskt ta och berätta eftersom jag tycker att det är en viktig fråga! RÖD eller GRÖN? :D Det är kanske den sämsta bloggfrågan ever men ändå viktig som jag sa!





Svara nu!! :D

Hörs hej!
/Felicia



HAHAHA!

Det var nå program på 1an där nån person skulle slå in två apelsiner med en banan i en ring. IAF! Mamma ba" SHIT, vad svårt. Den där grenen är verkligen fruktad" ja ba" mm.." sen igen ba" HAHAHA, JAA FRUKTAD!!" och då fattade jag liksom. HAHA, så fult :').

Innan det såg jag Solsidan. Sååå underbart och sjuk alltsåå!! HAHA. Lite jag skrattade när det var en unge som spelade tennis och pappan eller jag tror det var pappan iaf. han ba till ungen som spelade" Vad fan är det där för jävla sosseslag!?", "om du fortsätter såhär från du börja i kommunal skola!", " 1500 spänn i timmen! RÖR PÅ FÖTTERNA!!" HAHAHA! GRYMT!


Nu blir det plugg!

Hörs hej!
/Felicia


Inne från stallet!

ÄNTLIGEN!!!

Seriöst! Jag har typ varit ute i stallet 10 timmar idag! 10 timmar!!! 10 jäkla timmar!!!!!! Aja. Iallafall! Jag tränade både Lillen som gick sådär och efter det Hunken som gick riktigt bra. Han känns så himla fin just nu! Det är verkligen superkul!

Hmmm, vad mer? Jo nu ska jag se Solsidan eftersom mamma typ tvingar mig och säger att det är asbra. Dock vet jag inte alls men jag kan ju alltid ge det en chans liksom. Herrejävlar! Jag är verkligen dödstrött! Efter jag har sett Solsidan så måste jag plugga som en idiot!

ÅHHHH!!! Nu såg jag att det var Rush Hour 3! Måste jag ju verkligen se!



Puss och kraam
/Felicia

Stallet!

Jag kom nyss in från stallet. Just nu sitter jag och "fikar" eller ja... Jag fikar vatten och en frukt eftersom jag har jättesvårt att äta på morgonen. Idag väntar träning av två hästar, plugg och städning och sen får jag hoppas på att jag hinner med att göra något mer.

Som jag berättade igår så har jag suttit ner och planerat lite gällande vilka tävlingar jag ska åka på.


Fast som sagt så kommer det säkert bli stora förändringar eftersom jag ska försöka kvala och komma ut på nationella tävlingar så fort som möjligt. Sen så vet jag inte vilka klasser det är på typ någon av tävlingarna, fast oftast när det är reg brukar det alltid finnas nån klass man kan rida.

Innan det måste jag verkligen köpa ett nytt schabrak. Jag har funderat mellan Mias med flagga eller det med gul/blå kant. Hjälp mig! Vilket är snyggast?


För er som inte har sett det med flagga på så ser det typ ut som det vita med blå/gul kant fast med en flagga på.

Puss och kraaam
/Felicia


Nu är det natta!

Nu ska jag verkligeeeeen sova! Imorgon ska jag upp tidigt för att ta ut mina underbara hästar och även träna Lillen på morgonen och Hunken ska jag träna kl 4 för Karin. Eller så är det iallafall bestämt sen så vet jag inge mer. Nyss satt jag och kollade in tävlingar för detta år och det kommer bli jävligt mycket! Shiiit vad jag längtar!

Innan jag började med det satt jag och pussade på min lilla vovve Prinsess. Hon är så söööt min lilla bäbiis <3.


Hahahaha! Så usel bild. :')

Nattiiii
/Felicia

Livet är coolt!

Hahahaha... Som sagt så är livet jävligt coolt och spännande! Som ni kanske ser så har jag gjort en ny header. Till er som inte ser så kan jag bara säga att den är jäkligt snygg! Till er som inte gillar hästar och har en massa fördommar säger jag bara FUCK OFFFF till.

Sen så kan jag berätta att jag har världens bästa kompis. Denise Danielsson heter hon och hon är verkligen världens bästa och underbaraste vän. I hela jävla världjäveln alltsååå!!! Du betyder så jävla mycket gumman!!!! <3

Hmm... Vad mer? Joo, jag är grym och cool men annars så har jag fått med det mesta.

Vad gör vi!? Nu kör vi!!

Hahaha, hetaste brudarna i stan! gamm bild <3


Jag och min underbara bäbiiissss <3

Puss och kraaam på er alla! och jag menar verkligen alla!
/Felicia

Busblogg!

Nu jäklar glömmer vi alla bekymmer och kämpar vidare! Eller vad säger ni!?

Iallafall! Idag väntar ridning av två hästar och hockey!

Om man säger såhär, jag fattar mig inte riktig på rubriken men den lät så gullig så jag var tvungen att ha den. Busblogg får från och med nu vara då jag inte har så mycket att skriva om och mest bara skriver för skrivandets skull.

Nu kommer det oväntade!!!!!! Jag lägger ut en het bild på mig själv!


Eller va? Sa jag het? Lite småcoolt att jag sa het ändå! Eftersom det egentligen inte var så. Men nu ska jag lägga upp denna hetingbild som profilbild på facebook bara för att mobba mig själv. Det känns riktigt bra. Inga modellbilder här inte!

Puss och kraam alla söta och underbara
/Felicia

Snögubben?

Okej, Jag kom för typ nån timme hem från Timrå och gud vad viktigt det var med en vinst! Lite bra dom var alltså! Eller...VA!? Felicia Wallgren... Nu får du faktiskt ta och skärpa till dig. Att du ens våga sitta här och ljuga för alla dina underbara läsare!

Okej, från och med nu ska jag hålla mig till sanningen. Jag svär att säga sanningen, hela sanningen och ingenting annat än sanningen.Timrå förlorade mot Södertälje och hela vägen hem satt min käre far och sa "Vi kommer hamna i kvalserien", "Nu är det snart slut på elitseriehockey för vår del", "JAG ÄR SÅ ARG OCH BESVIKEN!"och inte nog med allt detta så lyckas han även sitta och slå på bilratten samtidigt... Visst att jag blir besviken och så men om inte viljan finns så kan man inte heller vinna matcher.

Efter det hämtade vi upp min bror hos farmor och farfar. Jag kände mig just då på ett slags mobbinghumör så jag satte genast igång med att reta gallfeber på honom. I bilen på väg hem retade jag honom och han lovade då att han skulle spöa mig. När vi kom hem slängde jag mig ut ur bilen för att försvara mig, vilket jag också gjorde. Jag slängde ner honom i en snöhög och mulade honom. HAHAHA! När min bror väl kom upp efter det hårda slaget (mulningen) slängde han sig på mig och kastade ner mig i snön. Jag såg ut som en snögubbe och hade snö över hela mig. BRRR! UNGJÄVEL SÄGER JAG BARA!!! Just nu funderar jag på ett sätt att ge tillbaka. Som sagt, skit ska skit ha!

-

Puss och kraaam
/MobbarN

Fyfaaan säger jag...

Allt har varit jättebra och jag har kännt mig så pigg och glad. Tills nu... Jag vet inte vad det är, men jag funderar hela tiden över så mycket och det är inte konstigt att jag får ångest över saker. Jag önskar verkligen att jag hade gjort vissa saker annorlunda och att det kanske inte alltid är så positivt att tänka och fudera. SNÄLLA Felicia Wallgren! Gö nått NU! Innan det är för sent och du ångrar dig! Varför kan jag inte bara... Åhhh vad less jag blir! Snälla hjälp mig!!! Jag är antagligen inte den ända personen med detta problem och till er som sitter i samma sits säger jag bara, TALA FÖRFAAN! Säg det ni vill ha sagt innan det är för sent! Det är bättre att satsa allt och fucka upp det, än att inte satsa alls och ångra sig resten av sitt liv. Jag själv kanske inte skulle ångra mig resten av mitt liv men det skulle ju helt klart svida.

Men på allvar! Om ni nu av någon konstig anledning skulle lyssna på vad jag säger så är det lika bra att jag får allt sagt. Så här kommer några tips i livet!

1. Visa framfötterna och med det menar jag inte att ni ska visa era fötter. Jag tror att ni fattar vad jag menar...

2. Stå i centrum och prata på som om det vore det sista ni skulle säga. OBS! Akta er för att bli störig och jobbig (vilket jag ibland kan bli)

3. Håll båda fötterna på jorden och akta er för att vara uppe och sväva i det blå.

4. Va snäll och trevlig, otrevliga personer ogillas.

Tänk på allt detta och glöm inte att leva livet! Som man brukar säga: Lev varje dag som om det vore din sista.

WOHOO, nu glömmer vi alla problem och kör lite l-ferre istället!


Puss och kraaam
/Felicia

Måste ha!

Jag har hittat en underbar parfym som jag verkligen MÅSTE ha! Saken är den att jag nyss har köpt en parfym och sen så fick jag en i julklapp. Den jag senast köpte var DKNY:s be delicious fresh blossom, tror jag iaf att den heter. Sedan fick jag Bruno bananis pure woman i julklapp. NU, till parfymen jag måste köpa! Armanis acqua di gioia. Den luktar verkligen sjukligt gott och nu har jag bestämt mig för att köpa den! Ahhh, jag dööööör!



Puss och kraam alla fina och underbara
/Felicia

Skolan!

Just nu sitter jag på en svenskalektion. Vi ser på film men jag sitter och kollar runt lite på tävlingar under detta år eftersom jag redan har genomlidit filmen en gång tidigare. Jag har bestämt att jag ska åka till högbo med Hunken och tänkte anmäla mig nån gång under dagen. Jag vet att jag ska rida Lap1 och får se om jag startar någon mer klass också. Hunken brukar bara gå en klass om dagen eftersom han bara har tävlat en sesong tidigare. Därför vill jag liksom koncentrera mig på kvalklassen och inte börja blanda in för mycket. Han är rätt känslig när det kommer till nya saker och att göra det för jobbigt och svårt för honom är inte alltid så lyckat.

Iallafall! Efter lektionen ska jag och Denne dra på Golds och träna. När jag kommer hem blir det till att rida Lillen och gå ut och gå med Hunken eftersom han fick massage igår.

Hmm, vad mer? Jo! Jag har lovat att vara med min kusin och sen funderade jag på att sola. Frågan är bara hur tiden ska räcka till...


 
Puss och kraaam
/Felicia

Bränner!

Hela min kropp bränner! Jag har nyss varit och solat med Denne. Det var sjukt varmt och jag trodde faktiskt att jag skulle svimma! Nu väntar duschen och sedan sängen. Jag känner mig dock väldigt pigg och glad och frågan är om jag verkligen kommer kunna somna. Jag tycker det är väldigt kosntigt med tanke på att jag klev upp kl 06.00, åkte till skolan, gymmade efter skolan, när jag kom hem gick jag ut i stallet och red, efter det var jag med min kusin och tillsist var jag och Denne och solade som jag berättade.

Imorgon är det skola i vanlig ordning. Jag ska även gymma och rida två hästar. Allt som sker utöver det är en bonus.

Fullt ös medvetslös som man brukar säga!



Lite L-FERRE på detta så kan det inte bli bättre!

WOHOOO!

Puss och kraaam
/Felicia

Pigg!

Jag känner mig väldigt pigg, konstigt nog! Nu drar jag och gymmar med Denise Danielsson och efter det har jag lovat min kusin att vara med henne. Jag ska även hinna med att rida Hunk och sola. Hahahaha, jag kommer att får hålla på hela natta kan jag lova.

Puss och kraaam
/Felicia

Min rygg!

Jag fattar verkligen inte vad jag har gjort, jag vet bara att jag har dödligt ont i ryggen! Vad ska jag göra!? :O Det gör verkligen jätteonnntttt. Jag är helt enkelt utsliten och från och med nu kommer allt gå utför. Jag börjar bli gammal! Seriöstt! Tänk om det är så!?!? :O

Puss och kraaam
/Felicia


Roligt...

Jag har nyligen haft tyskaprov och jag kan berätta att det gick åt helvete totalt. Jag siterar läraren" Detta måste du kunna, det lärde man sig i 8an" Jag kontrade med " Jaaa, men det är ju väldigt konstigt eftersom jag hade mvg i 9an!" Dock hjälpte det inte så mycket och det slutade med att jag sa" okeej, jag får väll hem och plugga på det..." Så här sitter jag nu. Jag sitter här och känner mig som en usel människa som inte ens lyckas med att skriva ut papper eftersom jag inte vet vilken skrivare jag ska skriva ut på. 

HELVETES JÄVLA SKIT!!!!!!!!!!!

Att sänka sig från mvg till ig känns inte så bra... Inte så bra... Jag upprepar, INTE SÅ BRA!

Såg nyss en väldigt sjuk och konstig sak som verkligen får en att undra vart världen är på väg.



Klicka här för att läsa hela!

Helt sjukt!

Nu ska jag dra ut på stan. Hörs hej!

/Felicia


Hahahaha!

Du är så underbar gumman <3! Jag kan inte göra annat än att skratta! Hahahaha!



Denne gjorde liksom en liten serie där hon åkte utomlands och drack tills hon spydde och efter det, jaa ni kan ju läsa.

Puss och kraaam
/Felicia

Good life!

Allt känns riktigt bra faktiskt! Skolan börjar imorgon och i vanliga fall skulle jag vilja gå och kräkas just nu, men inte då! Jag har varit i stallet hela dagen och nu sitter jag och lyssnar på musik!

Good life!!!



Nu kör vi, senare dör vi!

WOHOOO!

Puss och kraaam
/Felicia

Sista dagen hos Sigrid.

Idag är det sista dagen hos Sigrid. Vi har varit här över helgen och haft det jättekul! Vi har fixat en massa i stallet och ridit. Nu sitter vi för tillfället och äter men strax ska vi ut och rida. Idag rider jag Hälge som jag har ridit under hela helgen, han är en riktig liten buse!

Igårkväll sov Sigrids dotter Cecilia och hennes hund Minn här med mig och Malin ute i stugan. Minn är helt klart den sötaste hunden jag har sett! Sjukligt underbar och sööööt! :')





Puss och kraaam
/Felicia

...

I brist på rubrik använder jag mig av mina ökända punkter vilket betyder att min dag inte har börjat så bra.

Idag ska jag väll rida mina två hästar och sen så ska jag packa eftersom att jag imorgon åker ner till min tränare Sigrid som bor i bollnäs.  Det var ju planerat att jag skulle ha med mig Hunk men nu vet jag inte hur det blir. Allt verkar ju så jävla svårt liksom! Jag blir så förbannat less... Sen så är det bara en massa tjat och måsten. Det känns inte som om jag vill lämna Hunk hemma eftersom han absolut inte kan vila fyra dagar. För er som inte har häst och inte håller på med hästar förstår ni nog inte mina problem men som sagt så är det ett väldigt stort problem för mig och jag vet inte alls hur jag ska göra nu.

Nu ska jag inte prata något mer om mina problem eftersom jag ska ut i stallet och ta hand om mina hästar. Ovanligt va!? :D Hahahaha.



Puss och kraaam
/Felicia

Kommer jag någonsin lessna?

Om jag nu ska svara på rubriken så blir det ett NEJ! Jag kommer aldrig lessna på I JUST HAD SEX! Så sjukligt grym låt! På allvar alltsåå!!! Jag kommer typ sitta som 80 åring (om jag nu blir 80 år) och typ" WOHOOO, i just had sex!!!" alla ba" oftaaaaa?" ja ba" WOHOOOO! I JUST HAD SEEX AND IT FELT SO GOOD!!!" (låtens text) alla ba" nää det hade du inte..." ja ba" nää det hade jag inte..." Det jag gillar mest är att vissa ba" meen fan vad töntigt och pinsamt" FATTAR NI INTE ATT DET ÄR DET SOM ÄR DET ROLIGA MED DET HELA!?

Nu tycker jag att ALLA ska kolla in denna underbara video!


ALLA SA JAG! (med undantag för småbarn)



Puss och kraam
/Felicia


Skit!

Sverige förlorade på straffjävlar... HELVETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Kämpa Sverige!

Inväntar sista perioden i matchen mellan Sverige och Ryssland. Kämpaaa Sverige! Nu vinner vi! Men seriöst! Jag vet att dom kommer vinna. Seriöst alltså! Fatta vad pinsamt om dom inte skulle göra det och jag sitter här och är jättesäker på att dom lätt vinner. Dom ligger ju faktiskt under med ett mål... MEN på allvar så vet jag att dom kommer vinna! Känner det på mig! Eller på allvar så vet jag faktiskt inte... MEN jag hoppas!!

Nu håller vi tummar och tår för att Sverige ska vinna!

Puss och kraaaaam
/Felicia

Hej alla söta och underbara!

Idag har jag som vanligt ridit mina två hästar. Jag tränade både Lillen och Hunk. Lillen var riktigt fin, jag kan dock inte säga desamma om Hunk eftersom han var helt galen. Jag fattar verkligen inte varför han är så galen. Jag har dragit ner kraften på honom men det blir inte bättre. Förmodligen är det kylan som gör honom till en galning. Jag får väll ändå vara rätt glad att han är så pigg eftersom han går rätt mycket och inför tävlingssesongen är det bra att han har lite extra krafter. 

Nu ska jag gå ut och mocka. Efter det ska jag åka och träna och ikväll blir det JVM! Peppaaaa gott folk!!! 

Alltsååå! FAN VAD SUR JAG BLIR! Det går inte att lägga upp hela videon på bloggen av någon konstig anledning så nu får jag skriva "Klicka här!!!" och länka för att den ska gå att kolla på!

Klicka här!!!



Min söta Hunk <3

Puss och kraaam
/Felicia

Jao...

Jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om. Jag kan ju till och börja med berätta att Timrå förlorade mot AIK. Det är verkligen en tung förlust och det känns bajssss!

Jag ska väll ta och tvinga mig ut i stallet för att ge hästarna mat och sedan slår jag på en film.

Hörs hej!
/Felicia

Ändrande planer

Idag blir det bara till att rida och se timrå som börjar kl 16.00. Jag ska bara rida ut Lillen och mocka eftersom Hunken ska vila.

Nu har jag sett en film som heter Yongblood som är från någon gång på 80-talet. Den handlar om hockey och sånt och är verkligen jättebra! Jag har sett den hundra gånger förut med eftersom den gick på tv:n så kunde man lika bra passa på att se den igen.

Klicka här för att se trailern!




Stallet nudååå!

Puss och kraaam
/Felicia

Sovaaa!

Just nu vill jag verkligen sova eftersom det är sent. Problemet är att jag har vänt på dygnet och jag vet inte vad jag ska göra! Blir helt galen och jag kan verkligen inte sova! Jag känner mig så pigg! Det värsta är att jag inte kommer känna mig så pigg imorgon när jag ska kliva upp och det funkar inte!

Imorgon står ridning som nr 1 på listan som vanligt. Efter det blir det till att åka och gymma och sedan kanske man solar lite på det. För att kunna göra dessa saker måste man vakna och inte ligga död hela dagen! Så nu säger jag HEJ DÅ!

Puss och kraaaam
/Felicia

Stallet nudå!

Jag vaknade typ klockan tolv idag eftersom jag var uppe till typ klockan fyra. Jag tillbringade iallafall nyår med Malin, Jessica, Stina och Sofia. Vi hade verkligen asroligt, hahahha tack för en sjukt rolig kväll och natt!
 
Tills nu har jag suttit framför tv:n och sett en film som jag redan hade sett. Tristan och Isolde heter den och jag tycker att den är så fin men ändå sjukt sorglig ;(.

NU måste jag verkligen dra mig ut i stallet eftersom jag har tre hästar att rida!

Puss och kraaaam
/Felicia


RSS 2.0