I heard you were a wild one

Nyss kom jag hem från Helgis. Jag har varit där och ridit, så klart liksom. Jag red han i ridhuset och det gick mycket bra tycker jag. Dock var det helt svart eftersom det var strömavbrott på ridskolan. Haha, tur att han är vit! Nu blir det till att ta hand om mina egna hästar och jag får se om jag rider Hunki. Han har ju gått tre dagar på rad så egentligen kan han ju vila. Fast det vore ändå rätt skönt att rida han idag så jag får "vila" helt imorgon. Det har även hänt lite saker idag som jag inte kommer berätta om. Det känns bra fast ändå inte så bra liksom. Blandade känslor...
Fett hår, jag vet. Fina André! Jag vet inte vad jag ska säga...
Puss
/F

26e december 2011

Idag vaknade jag. Tur det, eller kanske otur. Jag vet inte riktigt. Haha... Efter det drog jag ut i stallet och mockade samt red ut Hunk. Hunken var snäll å söt! Jag kom in för ungefär 30 min sedan och nu ska jag iväg till mormor. Efter jag har varit hos mormor åker jag till Denno eftersom jvm börjar ikväll! Jag och Denno har liksom en tradition att se jvm tillsammans. Matchen börjar i alla fall kl halv 12 på 1an och jag tycker alla som orkar borde se! Det blir fett!
Puss
/F

Kvällsmys!

Just nu sitter jag bara och njuter av tystnad! Hela helgen har varit helt galen och julen är verkligen inget för mig. Nästa år åker jag utomlands och så är det med dä. Jag har fått en massa julisar men jag tycker ärligt talat att den känns pinsamt att ta emot dom. Ofta att andra människor ska köpa grejer till mig. Helt sinnes ju. Jag kom in från stallet vid 22 tiden och efter det prövade jag min nya locktång/plattång. Den var superbra men jag är typ helt efter och fattar knappt hur man gör. Jag lä väl lära mig får jag hoppas. Just nu sitter jag och lyssnar på lite musik liksom. Hoppas ni har haft en bra jul och nu när jag ändå håller på kan jag lika gärna hälsa er ett gott nytt år.
Haha, jag failade lite men ändå!
/F

Mange bjuder

"Jag kan inte sjung, jag kan gunga" Helt å hållet vettigt. Inte alls onormalt eller så. Hahaha. Nu ska jag dra ut i stallet och rida lite. Tills vidare kan ni köra lite Mange bjuder!
Puss
/F

För sent för sömn

För tillfället håller jag på att tvinga Mall att se Swedish House Mafia med mig live. Jag skulle verkligen vilja se dom eftersom jag tycker att dom är grym! Jag skulle liksom också ha velat se dom i MSG. Tänk om man hade varit i NY när dom hade varit där!
Idag fick jag en underbar present av min bästa vän Malin Svedin. En ny plattis liksom! Det behövde jag verkligen eftersom jag har lånat hennes i ett halvår (min gick sönder). Tack min bästa vän <3.
Haha, tog en cp bild! Men håret är platt! Nästa år får jag önska mig en plastikoperation! Hahaha!
Puss
/F

One day

One day är verkligen en av de sorgligaste filmerna jag har sett. Jag vet inte vad jag ska säga. Två personer som älskar varandra så mycket. Det får bara inte hända. En underbar men ändå jättesorglig film.

Jag sitter här och snyftar nu... Så sorgligt.

Duktiga läsare!

Ni alla är så söta och fina! Fortsätt med att läsa bloggen alla underbara! Just nu sitter jag på skolan och har tyska. Jag känner mig lite fråvrande och egentligen sitter jag och funderar över varför livet ska vara så jävla SVÅRT! Herreguuud! Jag går seriöst snart under jorden. Jag pallar inte att tänka och fundera över allt. Hahaha, fan alltså!
Det där var inte okej, I am sorry! Inte meningen att gnälla en massa. Men ibland är livet för svårt. Ibland skulle man verkligen behöva någon som bestämmde åt en.
Puss
/F

Underbart

Jag har sett denna video en miljon gånger och jag lessnar aldrig. Den är så underbar och Adele är verkligen en grym sångerska och jag fattar inte varför någon skulle vilja krossa hennes hjärta. Tänk att ha hennes utseende och hennes röst.



Natti
/F

Fredag den 16e december

Jag kan bara berätta för er att jag har en ny kärlek. Andreas Moe är verkligen så sjukligt snygg! Herreguuud alltså! Sen så är han grym på att sjunga. Det kan knappast finnas någon sexigare just nu. Jag brukar liksom i vanliga fall inte tycka sånna killar som han är snygg. Haha, ni vet sånna killar... Nä men han är verkligen sjukt snygg.

Så bra!
Puss
/F

Tisdag...

Lite musik från mig till dig.
Puss
/F

Birsta...

Ja idag har jag varit på Birsta med Malin och Denise. Eller jag var med en till kompis också fast han gick liksom hellre med sina föräldrar så han räknas inte. Sen så var det mest bara pinsamt och man kanske inte är samma personer som man var för nått år sedan. Alla passar helt enkelt inte tillsammans och nu vet vi det.
Jag, Malin och Denise gick runt där och jag köpte en tröja på Gina. Jag är inte direkt nöjd över den men inte heller missnöjd.
Puss
/F

I could watch you for a lifetime

Just nu sitter jag i soffan med mammsen. Vi har nyss sett idol och jag tycker ändå att Amanda var en värdig vinnare. Robin var också jättebra men aa, eller egentligen spelade det ingen roll för mig. Båda var ju duktiga och så.
Det är sjukt sorligt att det var sista avsnittet av idol och det känns verkligen tråkigt. Menmen! Det kanske kommer något liknande! Förmodligeeen!
Nu tänkte jag fixa mig lite och sen blir det sängen för min del. Imorgon ska jag rida lite hästar och sen så tänkte jag vara med Malin. Frågan är, tänker hon vara med mig? Hahaha! Närå men vi får väl se vad som händer och fötter. Som sagt så vet jag inte ens om jag lever imorgon. Spännande! Livet är spännande, eller okej... Nu ljög jag. Det är väl drägligt i alla fall, det funkar! Hahaha...

SurarN

Jag är för tillfället lite sur! Förlååååt...
Jag har hört på en och samma låt i två dagar nu! Den är verkligen fett bra och den passar in så här på en fredag. Lite fest och sånt! Eller, inte för min del men för alla andras del kanske.
Ikväll ska jag till Malin och vi får väl se vad vi hittar på. Vi kanske spelar denna låt?
L-ferre!
Puss
/F

You are?

Just nu sitter jag bara i soffan och myser. Egentligen borde jag plugga tills nationella imorgon med orkar jag det eller? Naaa. Jag såg nyss på senaste avsnittet av Elsas värld. Serien är verkligen sjukt bra och rolig. Det ända som är lite synd är att avsnitten är så korta.

Nu ska jag ut i stallet en snabbis och fixa med hästisarna och sen blir det lite hockey. Tråkigt liv kanske ni tycker men jag gillar't. Jag har varit lite lat med ridningen nu eftersom jag inte riktigt vet hur det är med Hunk. Vi får väl se om jag tävlar honom till våren. Det vore verkligen synd om jag inte kan göra det. Vi ska i alla fall kolla upp honom innan det blir nå mer.

Nog med hästar! Livet är en "fest" och det är lika bra och köra på liksom. Det är slut med att köra ner huvudet i sanden och hoppas på att saker och ting blir bättre. Det är ba och ta tag i skiten och hoppas på det bästa och om det inte skulle gå får man gå vidare.

Och nu till en rolig grej!
 Idag när jag satt på lektion ringde pappa upp mig och frågade om jag rökte! Jag som aldrig har rökt och inte ens provat blev ju förvånad och frågade vartfan han hade fått det ifrån. Han frågade igen och jag nekade såklart eftersom jag inte röker. Då frågar han om min kompis röker och jag säger nej direkt eftersom jag vet att hon inte gör det. Efter ett tag säger han att en tjej i min brors klass hade sett min kompis röka. Min brors klasskompis hade tydligen gått fram till min kompis och frågat varför hon röker. Då påstår ungjäveln att min kompis hade sagt " Men Felicia gör ju det" HAHAHAHA! Å herreguud! Vilken sopa! Typ som om att om jag skulle röka måste alla andra också göra det bara för att jag är så jäkla gangstaa! Fast som sagt, jag är verkligen inte gangsta och jag röker inte.

Det fula var att jag inte ens vet vem ungen som sagt det är och hon röker tydligen. Då ska man väl inte hoppa på någon som aldrig ens prövat? Hon kanske är lite avis på mig. Men det är lugnt, ingen fara det är det många som är. Ta en kölapp!


Skolisen

Sitter just nu och har FEK, det är så otroligt tråkigt och jag har bara lust och gå ut och dra igen dörren efter mig. Förra lektionen påstod läraren att jag hade varit inne på facebook för mycket och att om jag inte slutade skulle hon typ ge mig spö eller nått. Tur att hon skojade, eller ja... Jag hoppas i alla fall det. När jag kommer hem blir det fetmycket plugg inför nationella på fredag. Matte b är inte direkt något jag är en stjärna på och jag har bestämt mig för att stryka matte c eftersom jag suger K*K på't. Därför har jag bara matte i typ några veckor till och sen är det över! Nee, nu måste jag lyssna på Lennis! Alltså vår lärare Lennart!
En liten randombild från när vi var i den lilla staden. Swedeeeen stog det på farsans tävlingströja!
Apropå tävling! Pappa, mamma och min bror var ju i Göteborg förra helgen eftersom pappa skulle vara med i sm i bänkpress. Haha, sjukt töntigt i know men det är ju hans intressen så det får man acceptera. Han kom i alla fall 4a på sm men ändå var han inte nöjd! Tokig han är! Om jag hade kommit 4a på sm hade jag varit överlycklig. Jävla gangstaaa han är alltså! Världens bästa pappi! <3
Puss & kram
/F

Dreaming is believing

Just nu håller jag på med en massa plugg med egentligen är mina tankar på något helt annat. Man kan hoppas och tro men aldrig veta. Jag önskar att jag kunde veta, jag vill veta! Ibland önskar jag att jag kunde göra som jag känner. Om man aldrig vågar som vinner man heller aldrig något. Jag önskar att jag vågade och jag önskar att jag inte var medveten om att det skulle gå åt helvete om jag vågade.

Jag vill våga hoppas även fast jag egentligen vet hur det är! Egentligen borde jag inte hoppas. Jag vågar inte ta reda på sanningen, om jag skulle få reda på sanningen skulle jag bli tvingad att sluta tro.



love

Puss
/F




Too cool for school!

Aa, som rubriken lyder fattar jag inte varför jag sitter på skolan. Eller justdää, jag vill inte bli en förlorare... Idag när jag kommer hem blir det inge lekande inte. Jag har två uppgifter som ska vara inne ikväll och jag måste skriva mvg på båda två! Alltså, jag lää ju lyckas. Jag lääää juuu...
Puss
/F

Följ! Följ! Följ!

Klicka här och följ min twitter!

Asså va?

Jag såg nyss världens fulaste sak och jag känner mig verkligen tvingad att dela med mig av den.

Ursäkta men vad fan är det här!?


HAHAHA! Alltså jag må ju säga att man drar det lite för långt när man börjar med det där vad det nu är. Inlägg i bh:n är väl en sak men ska man börja ha blöja nu också!?
Tipset från mig är: Va nöjd med det ni har girls and boys. Ni är fina som ni är och personligen tycker jag bara att man förlöjligar sig själv om man börjar använda sånt där skit. HAHAHAH! Åhhh herregud vilket skämt!

HAHAHA! Alltså jag må ju säga att man drar det lite för långt när man börjar med det där vad det nu är. Inlägg i bh:n är väl en sak men ska man börja ha blöja nu också!?
Tipset från mig är: Va nöjd med det ni har girls and boys. Ni är fina som ni är och personligen tycker jag bara att man förlöjligar sig själv om man börjar använda sånt där skit. HAHAHAH! Åhhh herregud vilket skämt!
Puss
/F

Elsas värld

Hahaha, jag har aldrig sett en så pinsam serie! Hon gör verkligen bort sig och det är så sjukt underhållande och skönt att se! Jag är faktiskt lite som henne. Impulsiv, konstig och allmänt jobbig. Men bryr jag mig? Haha, knappast. Om man ska bry sig om vad alla andra tycker blir man galen. Det är lika bra att gå sin egen väg från början och skita i vad andra tycker.
För tillfället sitter jag i soffan och funderar på vad jag ska göra samtidigt som jag lyssnar på en grym låt. Den får mig att vilja dansa, även fast jag är sämre än sämst. Jävligt dålig alltså!

Puss
/F


Inköp!

Jag handlade lite smågrejer som jag känner mig rätt så missnöjd med... Ganska fula grejer. Hahaha...
Lindex 149 kr
Skorna får ni ingen bild på men det var ett par med kilklack och personligen fattar jag inte varför jag köpte dom. Kilklack börjar kännas ute men nu får jag helt enkelt ha dom.
Monki 150 kr

Utgång!

Nu drar jag, Malin och min kusin på stan eller birsta. Lite shopping och mys!
En liten pic på mig just nu!
Puss
/F

Grattis på mig själv då!

Ja, idag fyller jag år.
Nog med det! Just nu sitter jag på skolan och försöker komma på mer grejer att skriva på svenskan. Går dock fett tungt och inte alls så jättebra.
Idag när jag kommer hem ska jag inte rida utan typ chilla och säga hej då till mamma och pappa eftersom dom åker till göteborg över helgen. Själv blir jag home alone och jag hoppas att det inte kommer nå tjuvar! Då blir jag räddd!
Grattis mig själv dåå! Haha...
Puss
/F

Solning

Jag kom typ nyss hem från Bruno där jag var och solade. Jag låg 20 min i det bästa solariumet eftersom det ärligt talat är bäst att sola i. Det tog som fasen och jag höll på att dö sista 3 min.
Jag är ju egentligen världens galning när det gäller och sola i solarium. Dock har jag legat lågt ett tag nu eftersom det kanske inte är det bästa man kan göra mot kroppen. Skööönt äre i alal fall!
Puss
/F

Nyss varit på stan

Det blev till att gå ensam på stan idag eftersom Mallan inte kunde. Jag köpte en blus, trosor å bh samt en ny plånbok och ett par örhängen. Blusen var vit och bh:n och trosorna var röd. Plånboken var röd och örhängena vad även dom röda. Lite smått juligt!
Hittade bara bh:n och inte trosorna. Får väl ta bilder senare ikväll.
Puss
/F

1 december 2011

Just nu sitter jag på skolan och har världens festaste genomgång på fek:en. Dock är det alltid feta genomgångar i det här jäkla ämnet.
Igår red jag och Helgis ut med Malin och Breeze. Jag hade dock bara en jäkligt tunn tröja å därför höll jag på att dö. Efter det åkte jag hem och såg på näst sista avsnittet av bonde söker fru. Helvete vad bra det är!
Idag blir det lite shopping efter skolan och sen lä jag ju ska rida ut Hunken en sväng. Jag har önksat mig en grej och det är en Uvex hjälm enbart för att jag tycker dom verkar rätt bra. Förra åtet köpte jag två nya hjälmar med skinnband och jag tror på allvar att jag har femton olika ridhjälmar i olika färger. Nu behövs en ny!
Puss
/F


RSS 2.0