ute på promenad med malin :)

Jag kom typ hem för ett tag sedan. Jag och mall har varit ute och gått 1,2 mil, det är vår nya sträcka och vi ska vara ute och gå det nu minst varannan dag :).

Nu ligger jag i min säng och tränar program. I helgen debuterar Hunk och jag LA3 och LA4 tsm. Det känns så kul att komma upp i klasserna igen och även fast det inte är jätte avanserat så tycker ju hunk det eftersom han aldrig har gått dom xD. Vi får iaf göra så gott vi kan och hålla tummarna för att det går så bra som möjligt :D!

Nu ska jag väl sööövvaaaa



haha tog bara nån randombild på mig och eila xP


Pussar och kyssar //Felicia

Ska sövaaa

Imorgon är jag ledig och då blire till att sova och träna hunken.

Jag har typ sett film tills nu. Jag så American pie the wedding. HAHA, man kan ju inte göra annat än att skratta åt domdär filmerna. Dom är ju verkligen sjukt GRYM!

Nu ska jag sova :)


XOXO//Felicia

Nightyyy <3

Nu blire till att sova för min del. Imorgon äre skola som vanligt, jobbigt!

laddar upp en liten busbild på hunken :)



Jag såg helt sjuk ut på bilden xD, så jag suddade liksom mig (I).

Kramiiss//Felicia

Joggat! :D

Hihi, jag känner mig så glad idag! Har typ nyss varit ute och joggat, det känndes riktigt bra även fast jag typ vilat i 1 månad :O! Som sagt så tränade jag även hunken idag och han gick skitbra! Skolan känns bra och allt känns liksom bra!

Ovanligt bra... Hmmm.

Nu väntar jag bara på att det ska vända och att allt ska bli skit xD. MEN nu får jag vara glad så länge allt känns bra ;D.



Min älskade Hunk <3

PUUSSSS//Felicia

tränat hunk

Jag har nyss tränat Hunken, har känndes superfin och det är ju bra inför helgen. Jag älskar verkligen min hunk så mycket <3<3<3<3!

Just nu lyssnar jag på musik och chillar tyyyp ^^.

ÄLSKAR denna lååååt!!


underbar!

Nu ska jag ut och springa :D, måste ta tag i det igeeen nu. Känner mig verkligen fett pepp på det.

PUSSSS//Felicia

Timrå-AIK

Nyss hemkommen från träningsmatchen mellan timrå och AIK på nsk. Jag tycker över lag att matchen var rätt tråkig och det märktes rätt tydligt att truppen än så länge inte har spelat så länge tillsammans.Timrå vann iaf med 3-0 och det var ju bra det iaf. Nästa vecka är det SCA cupen på onsdag, lördag och söndag ^^.

Jag börjar skolan 11.10 imorgon så jag ska rida 08.30 för malin och sedan skynda mig som FAAAAN på skolan xD.

hare sött//Felicia

jag fattar inte...

Allt jag gör just nu känns bara så sjukt fel. Jag vet inte alls vad som heller känns rätt och det går verkligen inte att bestämma sig för nått. Det känns bara jävligt tungt just nu... man hoppas på saker fast man ändå inners inne vet att det inte kommer bli som man vill. Bara jag tänker på skolan så mår jag sjukt dåligt. Jag orkar inte, jag vill inte och det känns sjukt tröttsamt att hela sommaren är slut och att jag inte alls har tagit vara på den utan att jag har jobbat hela sommaren ist. Just nu ångrar jag verkligen det.

Snälla! jag hoppas bara att jag för en gångs skull gör rätt!

Trötta kramar //Felicia

väskan!

Jo!! jag köpte ju en väska på birsta. Tycker den typ var as fin :') och jag är typ as nöjd!

här kommer en bild:



LOVE IT!

vad tycker ni?

puss//Felicia

stan och birsta

Idag var jag min första dag på skolan. Det verkade väl okej och så men jag kände verkligen ingen. aja...

Efter det var jag, malin och elin på stan och birsta :). jag köpte skor, jacka, tröja, handväska och sedan tog jag ut förstoringarna på hästarna :D. Dom blev så fina och speciellt på Isa :'), min underbara ponny saknar dig så <3<3.



älskar den <3

pöössiiisss//Felicia

trööööttttt

sjukt trött!

Puss//Felicia

Griströööött och huvudverk

Jag vaknade vid 8, gick direkt ut i stallet och tog ut hästarna och mockade. Efter det städade jag huset åt mamma och pappa, sedan red jag med malin. Hunken var busig och helt galen när jag skulle göra ordning han xD. Sen så är mamma och pappa på bio så nu tar jag hand om bus vovvarna också, jag vaktar mina egna hundar ;) hahaha... sjukt trött just nu iaf och nu ligger hundarna ÄNTLIGEN och sover, fast jag läju måsta gå ut med dom snart igen eftersom prinsess är valp och kissar hela tiden. intresseklubben antecknar, i knooow ;).

Imorgon ska jag till stan med denne och göra bildförstoringar på hästarna :).

Nattii och pössiiss//Fell

haha...

Just nu håller jag på att städa huset :O, lite jobbigt elr vadå xD... Men fint blire och mamma och pappa blir ju glad :)

Puss//Felicia

hinner ju inte blogga

haha, fullt upp hela tiden u knoooowww ;O

PÖSS//Fell

Är med mall

Vi städar hennes rum ;). Det blir sjukt snöggt :O.

Kraaammm//Felicia

jahaaa?

Nu fick jag nå jävla brev i brevlådan där det står att jag kom in på Thoren Business. Alltsååå jag hade ju accepterat att jag skulle gå ledarskap på skvadern och sedan känner jag ju några som ska gå där också. Men pappa ba"Jag tycker att du ska välja thorens" ja ba" jaha?"

Fattar liksom INGET just nu.

BAAAJJJSSS

//Felicia

Tävling dag 2

Idag tävlade jag La1 och hunk var lite seg och det gick lite trögt vissa bitar men vi fick 61,53% och med tanke på att det var hans tredje la i hela sitt liv och hans första regionala tävling så tycker jag att han var duktig :)! vi slutade 5a av 11 ekipage och det var 3 placerade och det känns kul att man är på väg uppåt igen. Det har ju varit lite tungt sedan Isa dog men nu börjar det ändå bättra sig på tävlingsfronten och på träningsfronten går han verkligen riktigt bra nu men det är väldigt svårt att få det så bra och kunna bevara det på tävling. Jag och Hunk ska försöka satsa på att rida DM om ca 1 månad och innan dess har vi nån tävling nere i gnarp och i jättendal nästa helg :). Vi får hoppas att han går över 61% dårå! haha men som sagt så får jag inte heller har för höga krav för oavs om jag kan så är min ponny ung och oerfaren men ändå duktig och väldigt lovande för framtiden :)

För jag har snart haft hunk i ett år nu och när han kom till mig kunde han knappt gallopera, han stod still på en och samma fläck och ville inte röra sig. HAHA han var verkligen tjurig men med mycket jobb, blod, svett och tårarhar han ändå skärpt sig och  jag trivs verkligen med honom även fast det ibland känns tungt att ha behöva sänkt kraven och behövt börja om från början. Men han går verkligen frammåt och jag vet att han är en riktigt bra ponny som kommer att kunna bli ännu bättre bara vi kämpar på :).

Älskar dig så mycket min lilla Hunk <3<3<3

Puss//Felicia

Tävling dag 1

Igår var jag btw på takida, dom ÄGDE!!!!

Aja! idag tävlade jag bara en klass som var Lb1, hahaha. Hunk känndes rätt okej och jag kom 2a på 66%. Dock var han lite seg och så menmen...

Imorgon rider jag La1 och vi får väl hoppas på det bästa :)

trööötttt som faaaan är jag xD så nu blire till och chilla eftersom jag ska upp 04.40.

PÖÖÖSSSS//Felicia

Hos denne

PARTYYYY!

Stresssss

AHHHHHHHHHHHH, jag hinner inte med :O

PÖSS//Fell

RSS 2.0